Hocam dün sipariş verdiğim va 32 inç msi ag321 2 K monitör geldi kavisli çok güzel tavsiye ederimKarar verdim, param çıkarsa bunu alacağım.
Öyle renkleri felan kötü diyenlere bakma hepsinin farklı alanlarda artısı varHocam dün sipariş verdiğim va 32 inç msi ag321 2 K monitör geldi kavisli çok güzel tavsiye ederim
IPS panel düşünüyorum hocam VA değil. Tabii dediğiniz gibi hepsinin kendisine göre artıları var.Hocam dün sipariş verdiğim va 32 inç msi ag321 2 K monitör geldi kavisli çok güzel tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle renkleri felan kötü diyenlere bakma hepsinin farklı alanlarda artısı var
Hocam hem kavisli hem ips öyle bir seçenek yokIPS panel düşünüyorum hocam VA değil. Tabii dediğiniz gibi hepsinin kendisine göre artıları var.
Evet bende fark ettim onu. Sanırım kavistem vazgeçip İPS alacağım.Hocam hem kavisli hem ips öyle bir seçenek yok
Ben kavisli seçtim va olsun dedim.
Kavisli mi yoksa ips mi istiyorsun onu seçmek lazım . Büyük ekran istiyorsan kavisli tavsiye ederim
Amazon dan tavsiye ederim akşam 5 de verdim sabah 10 da geldi sıkıntısız . Ölü piksel felan olursa iade kabul ediyo diye biliyorum anındaEvet bende fark ettim onu. Sanırım kavistem vazgeçip İPS alacağım
Hocam ghosting ile tam tad alayacağınız monitördense düz canlı renklere sahip gecikmesiz panel tercih etmeniz daha mantıklı ki 274QRF çok iyi bir model.Evet bende fark ettim onu. Sanırım kavistem vazgeçip İPS alacağım.
Gecikmesiz den kastınız nedir ? Va panel de böyle bişi yok çünküHocam ghosting ile tam tad alayacağınız monitördense düz canlı renklere sahip gecikmesiz panel tercih etmeniz daha mantıklı ki 274QRF çok iyi bir model.
Yok mu? CS:GO oynarken, hikayeli oyun oynarken ghosting beni çıldırmıştı ASUS TUF VG24VQ'da.Gecikmesiz den kastınız nedir ? Va panel de böyle bişi yok çünkü
Her panelde ghosting olabilir ki kullandığınız model kronik sorunlu modelYok mu? CS:GO oynarken, hikayeli oyun oynarken ghosting beni çıldırmıştı ASUS TUF VG24VQ'da.
VA olupta ghosting olmayan bir monitör var mı? Çok uçmak lazım ghosting yapmayan VA için.Her panelde ghosting olabilir ki kullandığınız model kronik sorunlu model