5-6k telefon önerisi

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
386
Merhaba kardeşim bu sene üniversiteye geçti kendisi redmi note 8 kullanıyor ve içine etmiş biraz kasmalar donmalar oluyormuş 5-6k civarına yeni telefona mi geçmesi mantıklı olur yoksa bu fiyata varsa laptop alıp telefonu daha sonraya bırakması mi o iyi bir telefon almak taraftarı laptoptaki işleri de telefonda yapabileceğine inanıyor bir yardimcı olursanız sevinirim

Üniversitede kullanması gereken programlar olacaksa telefonda her şeyi yapamaz. Bölümü önemli aslında biraz da. Mühendislik, yazılım programları telefonda çalışmaz.

Sadece yazı yazıp sunu hazırlayacaksa telefondan yapabilir tabii

Üniversitede kullanması gereken programlar olacaksa telefonda her şeyi yapamaz. Bölümü önemli aslında biraz da. Mühendislik, yazılım programları telefonda çalışmaz.

Sadece yazı yazıp sunu hazırlayacaksa telefondan yapabilir tabii
2 yıllık %50 ingilizce Dış ticaret okuyacak

Anladım o zaman telefon işini görecektir büyük ihtimalle.
Ancak ne alınır bilemiyorum. Başka arkadaşlar yardımcı olur.
Umarım olurlar okulunun acilmasina az kaldı o gitmeden halletmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. El de olur

iPhone istiyor aslında da bu fiyat araliginda iPhone 7plus ve iPhone 8 var easycepte alınabilir mi onlarda sıfır olarak note10s dışı pek bir şey göremedim ben 2.el de alabiliriz ona

iPhone istiyor aslında da bu fiyat araliginda iPhone 7plus ve iPhone 8 var easycepte alınabilir mi onlarda sıfır olarak note10s dışı pek bir şey göremedim ben 2.el de alabiliriz ona
hocam ne 7 plus ı ya . 8plus olsa olur dicemde bence alınmaz bu fiyatlara

Realme 8 ile note 8 aralarında aman aman bir fark yok gibi
yapmayın hocam gözünüzü seveyim. Realme 8 nerde note8 . He işlemci konusunda falan aşırı üstün deildir ama dier özelliklere bakarsak ezer

yapmayın hocam gözünüzü seveyim. Realme 8 nerde note8 . He işlemci konusunda falan aşırı üstün deildir ama dier özelliklere bakarsak ezer
O kadar para verilip geçmek mantıksız geldi bana bana biraz

İphone X var 5.400 e YD 1 yıl geçici kaydı varmış şuan değerlendirilir mi

Geri