Neler Yeni

5-6K TL Bütçe Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,593
İsim
kadir
Bütçe
5498
Çoğunlukla cs2 oynuyorum, mikrofon önemli arada dizi film de izlerim, doların yukarı ivmelenmesi ile fiyatlar yükseldi bu fiyatlarda en mantıklı cihaz hangisidir? Min faizsiz 3 taksit olursa iyi olur.
Artı olarak 1.5 sene garantili razer barracuda x 2.5k'ya alınır mı ikinci elden? Sıfır alacağım cihazla performansları benzer olacaksa hiç 5-6'ya çıkmayalım teşekkürler.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Çoğunlukla cs2 oynuyorum, mikrofon önemli arada dizi film de izlerim, doların yukarı ivmelenmesi ile fiyatlar yükseldi bu fiyatlarda en mantıklı cihaz hangisidir? Min faizsiz 3 taksit olursa iyi olur.
Artı olarak 1.5 sene garantili razer barracuda x 2.5k'ya alınır mı ikinci elden? Sıfır alacağım cihazla performansları benzer olacaksa hiç 5-6'ya çıkmayalım teşekkürler.
Valla her şeyi 2. el alırım ama kulaklık biraz hijyenik açıdan sıkıntı hocam. Tabii bu kişisel bir çekince, senin için rahatsa 2. el de alınabilir.
HyperX Cloud III Wireless, Corsair Void Elite Wireless ya da Arctis 7+ falan düşünebilirsin.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,593
İsim
kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla her şeyi 2. el alırım ama kulaklık biraz hijyenik açıdan sıkıntı hocam. Tabii bu kişisel bir çekince, senin için rahatsa 2. el de alınabilir.
HyperX Cloud III Wireless, Corsair Void Elite Wireless ya da Arctis 7+ falan düşünebilirsin.
Cloud 3 içime siniyor aslında ay başında 4k'ya almadım şimdi 5.7K'ya almak koyacak gibi sadece :D
Şuradan almayı düşünüyorum. Ne düşünürsün? Mikrofon konusunda tatmin eder mi?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Mic. tatmin eder hocam. Amazon da candır. Vade farksız 3 taksit varmış. Fiyatı yükselmiş ama evet. İstersen bekle diyeceğim ama YTD :D

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ERKAN
Bende bu iki kulaklık arasında kaldım corsair mi daha iyidir hyperx mi? Cloud 2 kullandım 2 yıl memnundum da ama corsairin görüntüsü daha hoş görünüyor :) ses konusunda hangisi sizce

Top Bottom