5-6K TL Bütçe Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

kad1RRR

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,985
Bütçe
5498
Çoğunlukla cs2 oynuyorum, mikrofon önemli arada dizi film de izlerim, doların yukarı ivmelenmesi ile fiyatlar yükseldi bu fiyatlarda en mantıklı cihaz hangisidir? Min faizsiz 3 taksit olursa iyi olur.
Artı olarak 1.5 sene garantili razer barracuda x 2.5k'ya alınır mı ikinci elden? Sıfır alacağım cihazla performansları benzer olacaksa hiç 5-6'ya çıkmayalım teşekkürler.

Çoğunlukla cs2 oynuyorum, mikrofon önemli arada dizi film de izlerim, doların yukarı ivmelenmesi ile fiyatlar yükseldi bu fiyatlarda en mantıklı cihaz hangisidir? Min faizsiz 3 taksit olursa iyi olur.
Artı olarak 1.5 sene garantili razer barracuda x 2.5k'ya alınır mı ikinci elden? Sıfır alacağım cihazla performansları benzer olacaksa hiç 5-6'ya çıkmayalım teşekkürler.
Valla her şeyi 2. el alırım ama kulaklık biraz hijyenik açıdan sıkıntı hocam. Tabii bu kişisel bir çekince, senin için rahatsa 2. el de alınabilir.
HyperX Cloud III Wireless, Corsair Void Elite Wireless ya da Arctis 7+ falan düşünebilirsin.

Valla her şeyi 2. el alırım ama kulaklık biraz hijyenik açıdan sıkıntı hocam. Tabii bu kişisel bir çekince, senin için rahatsa 2. el de alınabilir.
HyperX Cloud III Wireless, Corsair Void Elite Wireless ya da Arctis 7+ falan düşünebilirsin.
Cloud 3 içime siniyor aslında ay başında 4k'ya almadım şimdi 5.7K'ya almak koyacak gibi sadece :D
Şuradan almayı düşünüyorum. Ne düşünürsün? Mikrofon konusunda tatmin eder mi?

Mic. tatmin eder hocam. Amazon da candır. Vade farksız 3 taksit varmış. Fiyatı yükselmiş ama evet. İstersen bekle diyeceğim ama YTD :D

Bende bu iki kulaklık arasında kaldım corsair mi daha iyidir hyperx mi? Cloud 2 kullandım 2 yıl memnundum da ama corsairin görüntüsü daha hoş görünüyor :) ses konusunda hangisi sizce

1.5 sene garantili razer barracuda x 2.5k'ya alınır mı ikinci elden?
Fiyatı yüksek biraz, bütçe varken de diğer modellerle arasında fark olur ve hissedilir de ancak ne kadar olacağı canlı deneyimde belli olur.
Void Elite Wireless'ın durumu diğer modellere göre daha muallak duruyor, bu modelin şikayetleri diğerlerine göre daha göze çarpar nitelikte. Cloud 3 Wireles'ın da programlarla ayara ihtiyacı oluyor çoğu deneyime göre ve çözülebilir bir durum, mikrofonu memnun edecektir. Şarj durumu problem değilse (30 saat) HS80 Wireless'a bakılabilir, oyun deneyimi Cloud 3 Wireless'a göre az daha geride olabilir ancak içerik tüketimi konusunda daha iyidir bir de mikrofonu zaten bu klasmanda bilinen bir modeldir. HS80 Max stokta olsa ve bütçeye uygun fiyata satılsa muhtemelen tek seçenek olacaktı ancak HS80 de memnun eder tabii.

@turkisch

Cloud 3 Wireless daha iyi olur ancak bu fiyatları epey yüksek şu an da.

çok pahalanmış ya 4k ya düşüyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri