Neler Yeni

5.7K max bütçem var hem oyun hem akıcı günlük kullanımında telefon önerirmisniz

Classy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Güray
5.7K max bütçem var hem oyun hem akıcı günlük kullanımında 3 yıl fln idare edebileciğim telefon önerirmisniz
xiomi diyenler için tedirginim yazılımsal kötü diyolar araştırdım kötü ama ucuz ama işde 3 yıl kullanıcam cok performans düşmeyecek telefon lazım xiomi bana göre ileri görüşlü değil
aklımda suan tecno 18 modeli var 18p ye yakın ama 1k fiyat var 18 almak daha mantıklı bu fiyatlara göre üstte belirttiğim gibi telefon önerirmisniz

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
5.7K max bütçem var hem oyun hem akıcı günlük kullanımında 3 yıl fln idare edebileciğim telefon önerirmisniz
xiomi diyenler için tedirginim yazılımsal kötü diyolar araştırdım kötü ama ucuz ama işde 3 yıl kullanıcam cok performans düşmeyecek telefon lazım xiomi bana göre ileri görüşlü değil
aklımda suan tecno 18 modeli var 18p ye yakın ama 1k fiyat var 18 almak daha mantıklı bu fiyatlara göre üstte belirttiğim gibi telefon önerirmisniz
Samsung M22 daha yeni Android 13 Geldi

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Muhammet
Hocam bahsettiğiniz markayı ilk defa duydum. Yakınım Xiaomi Redmi Note 10 Pro kullanıyor 2 yıldan fazladır, bir problem yaşamadı.

Classy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Güray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung M22 daha yeni Android 13 Geldi
7 bin tl civarlarında ve oyun anlamında cok iyi değil kankam bana fiyat performans ürünü lazım yukardaki fiyata göre en iyi telefon başka fiyat cıkamam ve yurtdısı almam 2.el alırsamda cok kullanılmamış almak isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bahsettiğiniz markayı ilk defa duydum. Yakınım Xiaomi Redmi Note 10 Pro kullanıyor 2 yıldan fazladır, bir problem yaşamadı.
8k

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
7 bin TL civarlarında ve oyun anlamında cok iyi değil kankam bana fiyat performans ürünü lazım yukardaki fiyata göre en iyi telefon başka fiyat cıkamam ve yurtdısı almam 2.el alırsamda cok kullanılmamış almak isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

8k
Oyun anlamındada çok iyi ancak ikinci el olarak p30 pro öneririm oyun deneyimi ve kamerası mükemmel

Top Bottom