- Reaksiyon skoru
- 33
Apo abi sana sinirliyimLinke tıkladım Green Card kazandınız dedi, bu fırsatı kaçırmazdım şimdi kamyondayım green kartçı abilerle sınıra gidiyoruz
Apo abi sana sinirliyimLinke tıkladım Green Card kazandınız dedi, bu fırsatı kaçırmazdım şimdi kamyondayım green kartçı abilerle sınıra gidiyoruz
Sitede önünüze çıkan herşeye izin vermezseniz bir şey olmaz.Ben neyden bahsediyorum sence dostum?
napimApo abi sana sinirliyim
Abi babapro21 hesabım ban yedi bi ban kaldirabilirmisin abi ya bu bronze dum orda abi yanapim
öz abim ne güzel dodgeluyornapim
Abi babapro21 hesabım ban yedi bi ban kaldirabilirmisin abi ya bu bronze dum orda abi ya
Lütfen Napim deme aglarim bak
Hocam bu apo intikam hesabı İstanbula gelicem ocumu alicam sen dert etme yeğenGüncelleme ile v2.0 ı açmışsın işte. Bunda ban yememek için yapılması gerekenleri eklemişsindir kendine![]()
Kral ya jsjssjsjjdjdkdk abi almak için vodofone yanımda ya girin ürün arama yerine mandolez yazın cikarLinke tıkladım Green Card kazandınız dedi, bu fırsatı kaçırmazdım şimdi kamyondayım green kartçı abilerle sınıra gidiyoruz
Abi babapro21 hesabım ban yedi bi ban kaldirabilirmisin abi ya bu bronze dum orda abi ya
Lütfen Napim deme aglarim bak
Linki açtım ekrana fako diye bi adam geldi yandan yandan bana bakıp küfür ediyor ne bicim link bu?https://vfselfservis.page.link/3z6CHqW5H6jNRtVp8 link ref ise bilmiyorum ancak böyle paylaşılıyor k.b sepette düşüyor fiyat ben 4 tane yapıştırcam galiba ya da 3
Yararlanabiliyor.Şaka bir yana VF'lu olmayanlar da yararlanabiliyor mu?
Yok 5 koli5'li set dediği, 100gr 5 paket mi? Yoksa kutu olarak 5 adet kutu mu![]()
Tüm stoğu almışsın bu gençler ne yiyecek hocam?Yararlanabiliyor.
50 adet yapıştırdım, stokları bitirmiş olabilirim affedin.