Neler Yeni

5 Bin TL Klavye ve Mouse Önerisi

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Selamün aleyküm, hayırlı geceler. 5 bin TL bütçe var, tercihen beyaz fakat siyah da olur her iki ürün rengide. Şimdiden teşekkürler, hayırlı ramazanlar.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Hicim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hicim
Selamün aleyküm, hayırlı geceler. 5 bin TL bütçe var, tercihen beyaz fakat siyah da olur her iki ürün rengide. Şimdiden teşekkürler, hayırlı ramazanlar.
Dayı tam 1 2 saat once bende klavye mouse aldim hemen atiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dayı tam 1 2 saat once bende klavye mouse aldim hemen atiyorum
Ürünlere kötü diyen olurmu bilmiyorum klavye ve kulakligi birebir kendim denedim o yuzden tercih ettim mouse da steelsserijs ztn

Ekler

• Screenshot_20250308_191655_Opera.jpg
    Screenshot_20250308_191655_Opera.jpg
    468 KB · Hit: 19
  • Screenshot_20250308_190516_Opera.jpg
    Screenshot_20250308_190516_Opera.jpg
    330.4 KB · Hit: 19

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam yakın bir arkadaşıma alıcaz. 1 sene önce hazır sistem almıştık kendisine fakat ekipmanları iyi değildi. Sistem de 5600 işlemci, 6750xt ekran kartı var. Mouse tam istediği gibi fakat bu yüksek hz değerlerinde ki mouselar işlemciyi yorduğu için darboğaza felan sebebiyet veriyormuş. Geçen forum da bir konu da okumuştum. Klavyeyi daha farklı bir model var mı bir de :)?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam yakın bir arkadaşıma alıcaz. 1 sene önce hazır sistem almıştık kendisine fakat ekipmanları iyi değildi. Sistem de 5600 işlemci, 6750xt ekran kartı var. Mouse tam istediği gibi fakat bu yüksek hz değerlerinde ki mouselar işlemciyi yorduğu için darboğaza felan sebebiyet veriyormuş. Geçen forum da bir konu da okumuştum. Klavyeyi daha farklı bir model var mı bir de :)?
8k da kullanmaz dostum 8k kullanacak diye bir kaide yok. Mouse hem ucuz hem iyi şuan o yüzden attım. 4k da kullanabilir muhtemelen.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
ünlü oyuncular ekipmanların oyunlara katkısı sıfır demişti bu paraları verip tek yiyosunuz
Amaç oyunlar da rank kasmak yada başka bir şey değil. Amaç fazlaca kalitesiz ürünlerden, kullanılması güzel ve kaliteli ürünlere geçmek.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Klavyeyi özellikle onu attım RT bu fiyatta sanırım bu klavyede var sadece. Benzer fiyatlarda varsa diğer arkadaşlar atarlar zaten.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
8k da kullanmaz dostum 8k kullanacak diye bir kaide yok. Mouse hem ucuz hem iyi şuan o yüzden attım. 4k da kullanabilir muhtemelen.
Tamamdır hocam teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyeyi özellikle onu attım RT bu fiyatta sanırım bu klavyede var sadece. Benzer fiyatlarda varsa diğer arkadaşlar atarlar zaten.
RT dediğin ne oluyor peki hocam?

Top Bottom