Emirkanyvs
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,219
Selamün aleyküm, hayırlı geceler. 5 bin TL bütçe var, tercihen beyaz fakat siyah da olur her iki ürün rengide. Şimdiden teşekkürler, hayırlı ramazanlar.
Dayı tam 1 2 saat once bende klavye mouse aldim hemen atiyorumSelamün aleyküm, hayırlı geceler. 5 bin TL bütçe var, tercihen beyaz fakat siyah da olur her iki ürün rengide. Şimdiden teşekkürler, hayırlı ramazanlar.
Ürünlere kötü diyen olurmu bilmiyorum klavye ve kulakligi birebir kendim denedim o yuzden tercih ettim mouse da steelsserijs ztnDayı tam 1 2 saat once bende klavye mouse aldim hemen atiyorum
Hocam yakın bir arkadaşıma alıcaz. 1 sene önce hazır sistem almıştık kendisine fakat ekipmanları iyi değildi. Sistem de 5600 işlemci, 6750xt ekran kartı var. Mouse tam istediği gibi fakat bu yüksek hz değerlerinde ki mouselar işlemciyi yorduğu için darboğaza felan sebebiyet veriyormuş. Geçen forum da bir konu da okumuştum. Klavyeyi daha farklı bir model var mı bir de![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
8k da kullanmaz dostum 8k kullanacak diye bir kaide yok. Mouse hem ucuz hem iyi şuan o yüzden attım. 4k da kullanabilir muhtemelen.Hocam yakın bir arkadaşıma alıcaz. 1 sene önce hazır sistem almıştık kendisine fakat ekipmanları iyi değildi. Sistem de 5600 işlemci, 6750xt ekran kartı var. Mouse tam istediği gibi fakat bu yüksek hz değerlerinde ki mouselar işlemciyi yorduğu için darboğaza felan sebebiyet veriyormuş. Geçen forum da bir konu da okumuştum. Klavyeyi daha farklı bir model var mı bir de?
Amaç oyunlar da rank kasmak yada başka bir şey değil. Amaç fazlaca kalitesiz ürünlerden, kullanılması güzel ve kaliteli ürünlere geçmek.ünlü oyuncular ekipmanların oyunlara katkısı sıfır demişti bu paraları verip tek yiyosunuz
Klavyeyi özellikle onu attım RT bu fiyatta sanırım bu klavyede var sadece. Benzer fiyatlarda varsa diğer arkadaşlar atarlar zaten.Hocam yakın bir arkadaşıma alıcaz. 1 sene önce hazır sistem almıştık kendisine fakat ekipmanları iyi değildi. Sistem de 5600 işlemci, 6750xt ekran kartı var. Mouse tam istediği gibi fakat bu yüksek hz değerlerinde ki mouselar işlemciyi yorduğu için darboğaza felan sebebiyet veriyormuş. Geçen forum da bir konu da okumuştum. Klavyeyi daha farklı bir model var mı bir de?
Tamamdır hocam teşekkürler.8k da kullanmaz dostum 8k kullanacak diye bir kaide yok. Mouse hem ucuz hem iyi şuan o yüzden attım. 4k da kullanabilir muhtemelen.
RT dediğin ne oluyor peki hocam?Klavyeyi özellikle onu attım RT bu fiyatta sanırım bu klavyede var sadece. Benzer fiyatlarda varsa diğer arkadaşlar atarlar zaten.
vs atmak isteyen varsa 100 liralık klavye mouse setle bekl