5 bin tl kulaklık arıyorum

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
695
Evet arkadaşlar ortalama olarak 5 bin TL'ye yakın daha azda olabilir 200-300 tl çıkarım ama daha fazla çıkamam kulaklık arıyorum ne önerirsiniz cs oynuyorum hikayeli oyun oynuyorum arada dizi film izliyorum ses kalitesi güzel oyunlarda iyi bir kulaklık arıyorum kablolu kablosuz farketmez ama kablosuz daha iyi olur şimdiden teşekkürler.

logitech g535 bu kriterlere tam uyuyo 5 buçuk fazla gelir diyosan g435 i de alabilirsin yada hyperx cloud 3 ün kablolusunu 3 bine alabilirsin

logitech g535 bu kriterlere tam uyuyo 5 buçuk fazla gelir diyosan g435 i de alabilirsin yada hyperx cloud 3 ün kablolusunu 3 bine alabilirsin
aklımda nova 5 ve cloud 3 var hocam bu kulaklık onlardan iyi midir?

kullanmadığım için yorum yapamam ama kısa bir sürede herhangi bir avm de test edebilirsin kendin kulağa rahat gelmesi ve ses kartı varmı yokmu diye bakmayı sakın unutma (not: eğerki razer alırsan kablosuzlar harici ses kartları yok ) 5 bin lira olduğu logitech i söyledim fakat bu g335 435 ve 535 arasında 7 bin liralık olan g733 en iyisi yani hyperx alman daha gücenli olur benim düşüncem kablolu alırsanda 2 bin cebinde kalır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

not 2 : nova 5 i hiç bilmiyorum ikisini karşılaştır ve hangisi daha iyise onu al dış görünüş senin için bi kriter olmasın ayrıca bu sıcak havalarda nova 5 alman daha mantıklı hyperx in deri ped i kualğını terletir klima altında filan oynuyosan bunu atlayabilirsin

kablosuz Cloud 3 alınmaz, kablolu modeline göre sesleri kötü, EQ ayarı yapman gerekli, kablolu modeli zaten mükemmel. Kablosuz istiyorsan HS80 öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,902
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri