Neler Yeni

5 bin tl ye telefon onerisi

ALP_ER_EN

80+
5 bin tl ye 2.el telefon önerisi bütçe biraz da olsa aşılabilir ikinci el sıfır farketmez bu bütçeye ne önerirsiniz günde en fazla 1 saat oyun oynarım fotoğraf vb seyler

ALP_ER_EN

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçeye en iyi
Peki ikinci el olarak ne oneririsizni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bütçeye en iyi
Peki ikinci el ne onerirsiniz

oEnesQlf

80+ Silver

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,314
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bütçeni arttırmanı öneririm bu inifix gibi telefonları hiç önermem. Bende de Hiking A23 vardı kendi arayüzleri yok bu tip telefonların bırak onu kendi galerisi bile yok tamamen googlenin arayüzünü kullanıyorlar bu sebepten özellikleride az oluyor.

ALP_ER_EN

80+
Bütçeni arttırmanı öneririm bu inifix gibi telefonları hiç önermem. Bende de Hiking A23 vardı kendi arayüzleri yok bu tip telefonların bırak onu kendi galerisi bile yok tamamen googlenin arayüzünü kullanıyorlar bu sebepten özellikleride az oluyor.
Tm ikinci el de dedim kimse dinlemiyor peki iphone xs 64 gb mi iphone 8 plus 64 gb mi

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Tm ikinci el de dedim kimse dinlemiyor peki iphone xs 64 gb mi iphone 8 plus 64 gb mi
2.el yazdığını görmemişim kusura bakma. xs daha iyi diye biliyorum ama... enazından ekranında ölü alan yok diğerinde kocaman ölü alanlar ve kocaman yuvarlak butonu var.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ben en son 2 ay evvel 5000TLye çok yavaş bir redmi almıştım 7000TLye nasıl telefonlar vardır bilemiyorum ve ne yazık ki 2 ayda da çok fiyatlar değişti o yüzden o yorumu yaptım.

Top Bottom