Peki ikinci el olarak ne oneririsizniBu bütçeye en iyiINFINIX Hot 11s 6-128 GB X6812 Black Fiyatı, Yorumları - Trendyol
INFINIX Hot 11s 6-128 GB X6812 Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Peki ikinci el ne onerirsinizBu bütçeye en iyiINFINIX Hot 11s 6-128 GB X6812 Black Fiyatı, Yorumları - Trendyol
INFINIX Hot 11s 6-128 GB X6812 Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
infinix'i hiç duymadım yurtdışında tanınan bir marka mı ?Bu bütçeye en iyiINFINIX Hot 11s 6-128 GB X6812 Black Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu bütçeye en iyiINFINIX Hot 11s 6-128 GB X6812 Black Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yesinfinix'i hiç duymadım yurtdışında tanınan bir marka mı ?
Tm ikinci el de dedim kimse dinlemiyor peki iphone xs 64 gb mi iphone 8 plus 64 gb miBütçeni arttırmanı öneririm bu inifix gibi telefonları hiç önermem. Bende de Hiking A23 vardı kendi arayüzleri yok bu tip telefonların bırak onu kendi galerisi bile yok tamamen googlenin arayüzünü kullanıyorlar bu sebepten özellikleride az oluyor.
2.el yazdığını görmemişim kusura bakma. xs daha iyi diye biliyorum ama... enazından ekranında ölü alan yok diğerinde kocaman ölü alanlar ve kocaman yuvarlak butonu var.Tm ikinci el de dedim kimse dinlemiyor peki iphone xs 64 gb mi iphone 8 plus 64 gb mi
He bide bütçe artır demiştin 7 bin tl ye ne onerirsiniz2.el yazdığını görmemişim kusura bakma. xs daha iyi diye biliyorum ama... enazından ekranında ölü alan yok diğerinde kocaman ölü alanlar ve kocaman yuvarlak butonu var.