Kenneth Omeruo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
1 ay önce bilgisayar toplarken Asus pce ac51 adlı üründen aldım 5ghz ağlara bağalnabilir yazıyordu bugün ilk defa kullanıyorum bağlanmıyor çözümü ne olabilir?
ürün çalışmıyor olabilir iade etmeyi dene istersen bu benim fikrim1 ay önce bilgisayar toplarken Asus pce ac51 adlı üründen aldım 5ghz ağlara bağalnabilir yazıyordu bugün ilk defa kullanıyorum bağlanmıyor çözümü ne olabilir?
ürün çalışmasa internete nasıl bağlanayım masaüstü pcürün çalışmıyor olabilir iade etmeyi dene istersen bu benim fikrim
arkadaşlar 5 GHz ksımı çalışmıyor demek istemişürün çalışıyor çalı
ürün çalışmasa internete nasıl bağlanayım masaüstü PC
nasıl kaldırıcam?Ürünün driver'ını kaldırıp tekrar kurar mısın?
Aygıt yöneticisinden cihaza sağ tıklayıp cihazı kaldıra tıkla ve driver'ı yeniden yükle.nasıl kaldırıcam?
olmuyor yaptım bu ağa bağlanılamıyor diyorAygıt yöneticisinden cihaza sağ tıklayıp cihazı kaldıra tıkla ve driver'ı yeniden yükle.
ama aynı internetin 2.4ghz olanına bağlanıyorolmuyor yaptım bu ağa bağlanılamıyor diyor
Bilemiyorum hocam arızalanmış olabilir. Arıza illa tamamen alışmayacağı anlamına gelmez. Düzgün çalışmıyorsa arızalanmış denilebilir. Servise gönderin.olmuyor yaptım bu ağa bağlanılamıyor diyor