önce dinlen hamlığını at üstünden sonra antremanlara başla kolun ağrısa dahi ufak ufak setler yap 1 hafta sonra asılmaya başla bir de yemeğini ihmal etmeHamım 5 kg ile başlıcam program lazım dün 5 set 12 tekrar yaptım set arası 10 sn bekledim kollarım yanıyor dünden beri kolumu sıktığım zaman acıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Yağ, şeker, tuz uzak dur. Kızartmalar ve beyaz ekmekten de uzak dur. Pilav, tavuk göğsü vb. karbonhidrat ve protein kaynağı yiyecekler ile beslenYağlı yemekler yemiyeceğim değil mi? bol protein ile beslenicem
zenginsen uzak dur yoksa ne bulduysan ye kanka ne yapacağını söylesen ona göre hocalarımız çalışma programı çıkarsınYağlı yemekler yemiyeceğim değil mi? bol protein ile beslenicem
hamsan 5 kg biraz fazla kaçabilir benceHamım 5 kg ile başlıcam program lazım dün 5 set 12 tekrar yaptım set arası 10 sn bekledim kollarım yanıyor dünden beri, kolumu sıktığım zaman acıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Başta ne kadar ağır başlarsa o kadar iyi.hamsan 5 kg biraz fazla kaçabilir bence
kilo 75-80 değişiyor sürekli, yaş 15,5 boy 185zenginsen uzak dur yoksa ne bulduysan ye kanka ne yapacağını söylesen ona göre hocalarımız çalışma programı çıkarsın
kanka şimdi kilo alıp üst vücut çalışabilirsin kondisyon çalışırsan uzak durman gerekir tşk
Ben bu dinlenmeyi en az 3 dakika yapıyorumNormaldir dostum, spora ilk başladığın ve kendini zorladığın zaman kasların bir kaç gün ağrır.
10 saniye çok az set arasında. Max 1 dakika, min 20 saniye dinlenmeni öneririm.
Ayrıca küçük bir öneri, gelişmek istiyorsan tekrar saymayı bırak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başta ne kadar ağır başlarsa o kadar iyi.
Kardiyo, budy karışık yapmalısın.kilo 75-80 değişiyor sürekli, yaş 15,5 boy 185
Çay, kahve?.dBen bu dinlenmeyi en az 3 dakika yapıyorum
ben 2 kg ile başlamıştım zamanla artırmak daha mantıklı geliyor banaBaşta ne kadar ağır başlarsa o kadar iyi.
Zamanla attırmak ayrı, başlangıçtaki belirlediğin kilo ayrı.ben 2 kg ile başlamıştım zamanla artırmak daha mantıklı geliyor bana
Pump antreman sırasında kaslara daha fazla kan gitmesi sebebiyle kasların daha büyük gözükmesi tarzında bir durum.Bir şey sorucaktım çoğu sprocu antreman öncesi soda+limon+tuz+kahve yapıyor bu ne işe yarıyor? ve pump nedir