5 SENEDİR ALTYAPI YOK

EnesGuler

80+
Reaksiyon skoru
19
Taşınalı yaklaşık olarak 7 sene olucak. Öncesinde alt komşumuzdan çektiğimiz için internet bağlatma ihtiyacı duymadık. Sonra alt komşumuzun interneti aşırı yavaşladığı için internet bağlatma kararı aldık. Türkneti aradık ve fiber altyapınız var dilerseniz işlemlerinizi başlatacağız dediler. bizde tamam dedik. Aradan 1 hafta gecti görünen altyapı görünemez oldu. Aradığımızda üzgünüz altyapınız şuan gözükmüyor tt yetkili servislerini gönderdik dedi. 5 senedir gelmediler. Altyapımın düzelmesi için ne yapabilirim lütfen yardım edin.

merak etme 5g gelcek her eve ve şimdi kutusu varmı apartmanda internet kutusu gibi

gidin internet kutusu konuldu ama adrese işlenmemiş deyin

biz de de böyle 80 gösteriyordu şuan max alabileceğin 35 diyorlar
bu tt kadar ******** bi firma görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gidin internet kutusu konuldu ama adrese işlenmemiş deyin
3DFC3B76-AE0A-419C-A696-33247AF72F75.jpeg

Taşınalı yaklaşık olarak 7 sene olucak. Öncesinde alt komşumuzdan çektiğimiz için internet bağlatma ihtiyacı duymadık. Sonra alt komşumuzun interneti aşırı yavaşladığı için internet bağlatma kararı aldık. Türkneti aradık ve fiber altyapınız var dilerseniz işlemlerinizi başlatacağız dediler. bizde tamam dedik. Aradan 1 hafta gecti görünen altyapı görünemez oldu. Aradığımızda üzgünüz altyapınız şuan gözükmüyor tt yetkili servislerini gönderdik dedi. 5 senedir gelmediler. Altyapımın düzelmesi için ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Türk telekomun il müdürlüğü ilçe müdürlüğü gibi büyük bir merkezine gidin. Aynı binada interneti kullananlar varsa işi kolay hallederler diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,278
Üyeler
188,913
Son üye
ICelal
Geri