Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
Alın bu da İstanbul'da bir kadını taciz eden Suriyeli orman çocukları:
Bunlar orman çocuklar değil başka çocuklar anladınız siz onu....Alın bu da İstanbul'da bir kadını taciz eden Suriyeli orman çocukları:
Şunların arasına sopayla gireceksin, bi ona bi diğerine off. Söylerken rahatladımAlın bu da İstanbul'da bir kadını taciz eden Suriyeli orman çocukları:
Birde bunlar savunanlar anlamıyorum cidden sabah ne içiyorlarsa.Bu iguana görünümlü beyinsizsizleri ülkemde istemiyorum. Yüzlerini gördükçe iğreniyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Köpek sürüsü gibi ürüyorlar. Beyinleri hayvan kadar çalışmıyor. Bu gidişle birkaç yıla kendi ülkemizde dışlanacağız.
İslam kardeşiymiş. Yerim senin kardeşini..
Irkçı vesaire diyebilirsiniz. IRKÇIYIM KARDEŞİM BEN. CAHİL, BEYİNSİZ, İNSAN OLMAYAN YARATIKLARDAN NEFRET EDİYORUM.
@Mehmet Yılmaz konunun kapanmasını talep ediyorum yoksa birkaç kişi perma yiyecek.
Bence savunanlar gizli Suriyeli, başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum hacı.Birde bunlar savunanlar anlamıyorum cidden sabah ne içiyorlarsa.
Hümanistler gelir şimdi hepimiz insanız diye hadi lan oradan onlar insan bile değil bunlar çünkü ve bunlar savunan varsa hümanist kafasına tüküreyim.
Öyle deme. Başka savunan kişiler de var. İsim veremem..Bence savunanlar gizli Suriyeli, başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum hacı.
Yusuf'un arapça isim olması dışında sorun yok.Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Benim kuzen bu konu hakkında yine racon kesiyor...