Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Ben aynı olarak değerlendiriyorum da evet ben de bıktım ülkemde mültecilerden en azından büyük bir kısmının vardır bir kısmı gerçekten bir nedeni vardır ve bu ülkede haysiyeti ve namusuyla yaşayan.Çok doğru fakat ben artık o kafadan çıktım.Çünkü ne yapsakta ne etsekte bi 4 sene daha %100 garanti böyle gidecek ve daha beteri olacak.Elimizden hiç bir şey gelemez gelmez.Tr'nin kaderi bu.Şu zamanda yaşayacağıma Atatürkün zamanında yaşayıp savaşta ölmeyi tercih ederim.En azından vatanım için büyük bir çaba vermiş olurum.Fakat şuan için çaba versekte boş diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mülteci ayrı göçmen ayrı.Mülteci dediğin ülkesini savunamayan kaçan insanlar.Hadi kaçtın geldin tamam.Geldiğin ülke için güzel şeyler yapman gerekir.Var mı yapan ? Elbet tek tuk vardır ama beni bağlamaz çünkü benim vatandaşımın ihtiyacı olan parayı kat kat maaş olarak hepsi alıyor.Sonrada sokaklarda azıyolar.Çok iyi süper milletin karısına kızanına sarkıyolar.Göçmenlik dediğin şeyde çalışmak,çabalamaktır.Eğer bunlar göçmense gülüp geçerim.
Ama çoğu bir değişik ki zaten ülke artık benliğini de kaybediyor.