Neler Yeni

5 vakit namaz kılmayı nasıl düzenli hale getirebilirim?

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Ben kılmaya usendigim zaman bunun Allah'ın emri olduğunu eğer Allah'tan korkuyorsam bir askerin emre uyduğu gibi benim de Allah'ın emrine uyup namazı kılmam gerektiğini düşünüyorum. Bunun benim imanımı gösteren bir şey olduğunu düşünüyorum. Bunu dusunerek kılıyorum beynimi şartlandırıyorum. Kılmamak diye bir secenek koymuyorum. Böylece kılıyorum. Yorgunsam vs. Sadece farzı kılıyorum çünkü Allahın kesin emri farzı. Yapmazsan haram günah cezası var. Böyle düşünüyorum.

SHADOW X

80+
Ya kardeşim bunu sorarak müslüman olduğunu ve namaz kılma isteğinin olduğunu bize belli etmeyemi çalışıyorsun? ilgiden başka bir şey değil sorduğun bu saçma soru, ders programımı yazalım her gün ezan okunuyor kılıcaksan kıl sırf dikkat çekmek için şöyle konular açıyorsun namaz kılıcağın falandan değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah'ın emri diye. Şaka mısın?
Allah camdan aşağı atla dese emre itaat edip atlican yani sorgulamadan .D

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Ya kardeşim bunu sorarak müslüman olduğunu ve namaz kılma isteğinin olduğunu bize belli etmeyemi çalışıyorsun? ilgiden başka bir şey değil sorduğun bu saçma soru, ders programımı yazalım her gün ezan okunuyor kılıcaksan kıl sırf dikkat çekmek için şöyle konular açıyorsun namaz kılıcağın falandan değil.
Kardeşim yardımcı olmayacaksan çek git işine. Adam diğer müslüman arkadaşlarının düşüncelerini merak etmiş ki gayet doğal. Biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gayet güzel bir konu. Burda bir sorun yok. Sana kılmıyor bu adam namazını. İşine bak.

Allah camdan aşağı atla dese emre itaat edip atlican yani sorgulamadan .D
Kendi kötü niyetli yorumlarını başkalarına maal etmeye çalışma. Nerden biliyosun adamın dikkat çekmek için bu konuyu açtığını. "Kalbini yarıp da içine mi baktın?"

SHADOW X

80+
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kardeşim yardımcı olmayacaksan çek git işine. Adam diğer müslüman arkadaşlarının düşüncelerini merak etmiş ki gayet doğal. Biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gayet güzel bir konu. Burda bir sorun yok. Sana kılmıyor bu adam namazını. İşine bak.
Allah'ın 5IQ'lü müslümanın kuracağı cümle bu kadar oluyor işte.

"Şey kanka bende namaz kılıyom işte yaa sorgulamadan"

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım

Din kültürü öğretmeniyim. Sen kaç iq lusun bilemiyorum.

Yaşın kaç ? Öğrenim durumun ne ?

SHADOW X

80+

Kendi kötü niyetli yorumlarını başkalarına maal etmeye çalışma. Nerden biliyosun adamın dikkat çekmek için bu konuyu açtığını. "Kalbini yarıp da içine mi baktın?"
Bunun için kalbini yarmaya gerek yok bunuda bilecek zeka seviyesine sahip olmanı beklerdim 😥

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya kardeşim bunu sorarak müslüman olduğunu ve namaz kılma isteğinin olduğunu bize belli etmeyemi çalışıyorsun? ilgiden başka bir şey değil
Bu neden ilgi olsun ki? Çoğunluğu Müslüman bir ülkede bunun ilgi olduğunu düşünmüyorum.

sorduğun bu saçma soru
Sorunun bağlamı benim açımdan çok önemli. Kesinlikle saçma değil. Sorunun gidebileceği yerler hikmetli olabilir.

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Bunun için kalbini yarmaya gerek yok bunuda bilecek zeka seviyesine sahip olmanı beklerdim 😥
Bunun zekayla alakası yok. Düz bir yazıya bakıp insanın ne düşündüğünü kalbinden ne geçtiğini bilemeyiz. Maalesef

SHADOW X

80+
Din kültürü öğretmeniyim. Sen kaç iq lusun bilemiyorum.

Yaşın kaç ? Öğrenim durumun ne ?
Din kültürü öğretmeniyim diyor komedi gibisin git kendi dinini öğren kitap oku öyle gel ben islam filozofları hariç dini hakkında biraz bir şey bilen öğretmen görmedim

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Din kültürü öğretmeniyim diyor komedi gibisin git kendi dinini öğren kitap oku öyle gel ben islam filozofları hariç dini hakkında biraz bir şey bilen öğretmen görmedim
Buyur kardeşim gel okuluma konuşalım seninle. İlküvez çok Programlı Anadolu lisesine gel beklerim. Boş boş dalga geçiceksen uzatmayalım. Senin daha öğrenim durumun hiç belli değil hangi ilahiyat fakültesini bitirdin hangi filozofları okudun konuşalım seninle.

Top Bottom