•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
5 Yıllık Turknet Deneyimlerimi siz değerli forum üyelerine paylaşmak istiyorum +'ve -'si ile ilk olarak (TTNET'TEN) Geçiş Yaptım Turknet'e TTNET'deyken saçma sapan internet gidiyordu 30'dk'da bir internet kesiliyordu aldığım hız 8'mbps idi Daha sonra Turknete Geçtim geçtiğim'de ilk aldığım hız 45'mbps'di dün gibi hatırlıyorum bu hızı aldığımda sevinçten havalara zıpladım ilk defa böyle stabil bir hız gördüm daha sonrasında tabii ki sorunlar ardı ardına geldi akşam saatlerinde özellikle saat:17:00'da başlayıp gece 00:00'biten hız düşmeleri daha sonrasında internet kesilmeleri haftalık günlük şekilde ping değerinin oynak olması vs bunların hepsini bir bir yaşamaya başladım şikayet etmedik yer bırakmadım (BTK-CİMER VS) bu gibi kurumlara şikayette bulundum ilk yılım berbat geçti bu şekilde ikinci yıl ise tam tersi firma kendini düzeltmeye başladı sorunlarımı anında çözmeye başladı özellikle beni turknetin genel müdürü aradı yaşadığım sorunlar için beklemezdim daha sonrasında öylesinde bir destek kaydı bıraktım bazen internetim gidiyordu günlük haftalık vs bunların faturadan düşmesi için kayıt bıraktım bana dönüş olarak internetimin olmadığı günlerin faturadan düşeceğini söylediler ve bunu yaptılar bunu tek sefere mahsus yapmadılar ne zaman internetim gitse günlük haftalık kayıt bıraktım hepsinde indirim sağladılar faturada bi ara faturayı ödeceyek param yoktu internetim kapandı açmak için açma kapama bedeli ve faturayı ödemem lazımdı sağolsunlar açma kapama bedelini sildiler sistemden gmail'e mail attılar oradan gördüm çok sevinmiştim hiçbir firmada böyle bir şey görmedim çünkü daha sonraki yıllar sorunsuz kullandım turkneti son 2 aydır 45' mbps olan hızım 75'mbps olarak güncellendi alt yapımdaki çalışmadan dolayı hızım yükseldi çok memnunum tavsiye edermiyim sonuna kadar ederim sorun yaşanlar için şunları tavsiye ederim
BİNA İÇİN'DEKİ KUTUDAN EVİNİZE KADAR CAT6 KABLO ÇEKİN BİNA ESKİ İSE KABLOLARIN YIPRANMA KOMPA DURUMU VS VAR SİZLER İŞİNİZİ GARANTİYE ALIN
Turknetin Arkadaşını Getir Kampanyası Var Dilerseniz Sizlere Vereceğim Referans Kodu İle Başvuru Yaparsanız Siz ve Ben 1 Ay Fatura Ödemiyoruz
DAVET KODU: KWT76KP96KTI
BİNA İÇİN'DEKİ KUTUDAN EVİNİZE KADAR CAT6 KABLO ÇEKİN BİNA ESKİ İSE KABLOLARIN YIPRANMA KOMPA DURUMU VS VAR SİZLER İŞİNİZİ GARANTİYE ALIN
Turknetin Arkadaşını Getir Kampanyası Var Dilerseniz Sizlere Vereceğim Referans Kodu İle Başvuru Yaparsanız Siz ve Ben 1 Ay Fatura Ödemiyoruz
DAVET KODU: KWT76KP96KTI
Son düzenleme: