Neler Yeni

Öneri 50.000-60.000 TL 50/125 CC Motor Önerisi

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostum 50cc almanı önermem İstanbul gibi bir şehirde ama illa alacağım diyorsan karbüratörlü modellere bakmanı tavsiye ederim, önerim Mondial Revival. Bunların da bir dönemden öncesi karbüratörlü sonrası enjeksiyon. Enjeksiyon hem karbüratörlüye göre daha az performans veriyor hem de daha fazla arıza çıkartır karbüratörlü modellere göre. Sormak istediğin bir şey varsa cevaplarım.

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Dostum 50cc almanı önermem İstanbul gibi bir şehirde ama illa alacağım diyorsan karbüratörlü modellere bakmanı tavsiye ederim, önerim Mondial Revival. Bunların da bir dönemden öncesi karbüratörlü sonrası enjeksiyon. Enjeksiyon hem karbüratörlüye göre daha az performans veriyor hem de daha fazla arıza çıkartır karbüratörlü modellere göre. Sormak istediğin bir şey varsa cevaplarım.
Ehliyet süreci ile vs. uğraşmak istemiyorum hocam ya geçiçi olarak beni sağa sola götürecek bir şey arıyorum 70-80 giden motorda işimi görür diye düşünüyorum açıkçası şimdilik

İşten zaman bulduğum zaman normal ehliyet alacağım zaten bu geçiçi olucak

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tk03 kendi motorum b ehliyetle sürülebiliyor

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
50.000 - 60.000 TL Arasında Ehliyetsiz Kullanabileceğim bir motor arıyorum arkadaşlar 15-15 KM Civarında Günlük Yol Yapabileceğim Bir Motor Arıyorum Arkadaşlar Ehliyetim yok Ama Kullanmayı Biliyorum
Boy 1.88 Kilo 85 Altımda Çok Ufak Durmamasıda benim için önemli Arora Freedom 50/125 Özel Serilere vs. Bakıyorum çok öneren yok

B Ehliyet Mevcut.

Sizlerinde önerilerini bekliyorum.
Tvs Jüpiter ya da Hero Dash 125 öneririm.
Bu fiyatlara en iyi seçenekler bunlar.
Ama ehliyet gerekiyor.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
50.000 - 60.000 TL Arasında Ehliyetsiz Kullanabileceğim bir motor arıyorum arkadaşlar 15-15 KM Civarında Günlük Yol Yapabileceğim Bir Motor Arıyorum Arkadaşlar Ehliyetim yok Ama Kullanmayı Biliyorum
Boy 1.88 Kilo 85 Altımda Çok Ufak Durmamasıda benim için önemli Arora Freedom 50/125 Özel Serilere vs. Bakıyorum çok öneren yok

B Ehliyet Mevcut.

Sizlerinde önerilerini bekliyorum.
tk03 ler var

Top Bottom