daha aldigimdan beri yagmur yagmadi ama tekerlekle alakali o. Ve ani fren yapmican hiz yapmican kayaryağmurda falan nasıl reis
Ehliyet süreci ile vs. uğraşmak istemiyorum hocam ya geçiçi olarak beni sağa sola götürecek bir şey arıyorum 70-80 giden motorda işimi görür diye düşünüyorum açıkçası şimdilikDostum 50cc almanı önermem İstanbul gibi bir şehirde ama illa alacağım diyorsan karbüratörlü modellere bakmanı tavsiye ederim, önerim Mondial Revival. Bunların da bir dönemden öncesi karbüratörlü sonrası enjeksiyon. Enjeksiyon hem karbüratörlüye göre daha az performans veriyor hem de daha fazla arıza çıkartır karbüratörlü modellere göre. Sormak istediğin bir şey varsa cevaplarım.
Tvs Jüpiter ya da Hero Dash 125 öneririm.50.000 - 60.000 TL Arasında Ehliyetsiz Kullanabileceğim bir motor arıyorum arkadaşlar 15-15 KM Civarında Günlük Yol Yapabileceğim Bir Motor Arıyorum Arkadaşlar Ehliyetim yok Ama Kullanmayı Biliyorum
Boy 1.88 Kilo 85 Altımda Çok Ufak Durmamasıda benim için önemli Arora Freedom 50/125 Özel Serilere vs. Bakıyorum çok öneren yok
B Ehliyet Mevcut.
Sizlerinde önerilerini bekliyorum.
Ehliyet olsa zaten Jet14 200i ABS Falan alıcam kralda şuan zamanım yok ehliyet almayaTvs Jüpiter ya da Hero Dash 125 öneririm.
Bu fiyatlara en iyi seçenekler bunlar.
Ama ehliyet gerekiyor.
tk03 ler var50.000 - 60.000 TL Arasında Ehliyetsiz Kullanabileceğim bir motor arıyorum arkadaşlar 15-15 KM Civarında Günlük Yol Yapabileceğim Bir Motor Arıyorum Arkadaşlar Ehliyetim yok Ama Kullanmayı Biliyorum
Boy 1.88 Kilo 85 Altımda Çok Ufak Durmamasıda benim için önemli Arora Freedom 50/125 Özel Serilere vs. Bakıyorum çok öneren yok
B Ehliyet Mevcut.
Sizlerinde önerilerini bekliyorum.
cınlıye bulasmayın mumkunsetk03 ler var
hocam bu cıvarda otomatık kalıtelı bısey yok manuel ogrenmeye calısınManuel diye düşünmüyorum reis onları ya