50 cc motor lar ehliyet istiyormu

bir şey olmaz demi 50 cc sonuçta ya ona göre pc yi satıp motoru alıcam
Kocaeli de yaşıyorum bir sürü jandarmaya denk geldim geç dedi sadece ama trafiğe çıkmıyorum köyde sürüyorum şehirde sürersen iş değişir önereceğim motorda kuba space ve motolux nirvana ve şunuda unutma 50 cc ile kaza yaptın mı sigortan olmadığından tüm masrafı sen karşılıyorsun

50 cc leri kullanamıyomuyum ehliyetsiz
50cc ler için otomobil yani B sınıfı ehliyet veya herhangi bir A sınıfı motor ehliyeti gerekli. Ancak kaskını takıp kullanırsan genelde kimse çevirmez, çevirsede ceza yazmaz.

Kuba trendy öneriyorum kendisiyle bir süre vakit geçirdim. Birkaç parça değiştirip 80cc yapabiliyorsun. Düz yolda 75km/h yapıyor.

Kocaeli de yaşıyorum bir sürü jandarmaya denk geldim geç dedi sadece ama trafiğe çıkmıyorum köyde sürüyorum şehirde sürersen iş değişir önereceğim motorda kuba space ve motolux nirvana ve şunuda unutma 50 cc ile kaza yaptın mı sigortan olmadığından tüm masrafı sen karşılıyorsun
hocam ama şehir içinde polis çevirirse birazda sinir bir tip ise istediğini yap yinede bir şekil ceza kese

Araba ehliyeti yeterli kullanmak için 50cc 80 cc yapıyorlar bayırlarda bayılmasın diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,082
Üyeler
192,608
Son üye
Adam660
Geri