elamigooss
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bir şey olmaz demi 50 cc sonuçta ya ona göre pc yi satıp motoru alıcamBen ehliyetsiz kullanıyorum kaskın da varsa yanından geç polisin
bir şey olmaz demi 50 cc sonuçta ya ona göre pc yi satıp motoru alıcamBen ehliyetsiz kullanıyorum kaskın da varsa yanından geç polisin
yaş kaç hocamBen ehliyetsiz kullanıyorum kaskın da varsa yanından geç polisin
çevirirse kaskı mı gösterecekBen ehliyetsiz kullanıyorum kaskın da varsa yanından geç polisin
tavsiye etmem hocam yakalanırsanız motor ggbir şey olmaz demi 50 cc sonuçta ya ona göre pc yi satıp motoru alıcam
Kocaeli de yaşıyorum bir sürü jandarmaya denk geldim geç dedi sadece ama trafiğe çıkmıyorum köyde sürüyorum şehirde sürersen iş değişir önereceğim motorda kuba space ve motolux nirvana ve şunuda unutma 50 cc ile kaza yaptın mı sigortan olmadığından tüm masrafı sen karşılıyorsunbir şey olmaz demi 50 cc sonuçta ya ona göre pc yi satıp motoru alıcam
50cc ler için otomobil yani B sınıfı ehliyet veya herhangi bir A sınıfı motor ehliyeti gerekli. Ancak kaskını takıp kullanırsan genelde kimse çevirmez, çevirsede ceza yazmaz.50 cc leri kullanamıyomuyum ehliyetsiz
Çevirimiyor kiçevirirse kaskı mı gösterecek?
hocam ama şehir içinde polis çevirirse birazda sinir bir tip ise istediğini yap yinede bir şekil ceza keseKocaeli de yaşıyorum bir sürü jandarmaya denk geldim geç dedi sadece ama trafiğe çıkmıyorum köyde sürüyorum şehirde sürersen iş değişir önereceğim motorda kuba space ve motolux nirvana ve şunuda unutma 50 cc ile kaza yaptın mı sigortan olmadığından tüm masrafı sen karşılıyorsun
Orası öyle kafam rahat benim 1 ay sonra ehliyet alacağımıhocam ama şehir içinde polis çevirirse birazda sinir bir tip ise istediğini yap yinede bir şekil ceza kese
15yaş kaç hocam
o zaman bir şekil anlatırsınız alışmak için falan diye ama yaş küçükse o numara yemezOrası öyle kafam rahat benim 1 ay sonra ehliyet alacağımı