- Bütçe
- 50.000
Merhaba, 50.000 TL veya daha düşük bir fiyata laptop önerisinde bulunabilir misiniz? Ekran kartı, işlemcisi iyi ve uzun ömürlü kullanım istiyorum. Onun dışında SSD düşük bile olabilir, elimde 1TB 980 pro var.
Pek oyun oynayan birisi değilim. Daha çok iş odaklı. Grafik ve yazılım için kullanıyorum. Genelde harici monitör(2K 32") ile görüntü alıyorum. Evdeyken masaüstü gibi kullanıyorum anlayacağınız. Fakat sürekli iş yerine getirip götürdüğüm için laptop arıyorum.
Bu fiyat bandında güzel bir Macbook Pro buldum aslında, fakat Mac'e geçmek istemiyorum şimdilik. Belki ürün bulamazsam geçmeyi düşünüyorum.
www.pt.com.tr
Pek oyun oynayan birisi değilim. Daha çok iş odaklı. Grafik ve yazılım için kullanıyorum. Genelde harici monitör(2K 32") ile görüntü alıyorum. Evdeyken masaüstü gibi kullanıyorum anlayacağınız. Fakat sürekli iş yerine getirip götürdüğüm için laptop arıyorum.
Bu fiyat bandında güzel bir Macbook Pro buldum aslında, fakat Mac'e geçmek istemiyorum şimdilik. Belki ürün bulamazsam geçmeyi düşünüyorum.

MacBook Pro 14 inc M3 8CPU 10GPU 16GB 512GB Gümüş Z1A9000K5-Teşhir - Apple - PT
Apple markalı MacBook Pro 14 inc M3 8CPU 10GPU 16GB 512GB Gümüş Z1A9000K5-Teşhir en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji
Son düzenleme: