Neler Yeni

50.000 TL Mining Sistem Tavsiyesi

Ape1995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Alperen
Tamamıyla kendi fikrim öneri falan değil bence mining yapmak için artık biraz geç gibi işin içinde olmama rağmen kriptoya bi darbe vuracak gibiler onun yerine kripto paralarını kovalayıp kısa vadede para kazanmak daha mantıklı gibi (ytd)

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Kripto paralar değer kaybederse çok sağlam zarar edersiniz. Ekran kartı almak bu dönemde hiç karlı değil, özellikle bu dönemde 3 kat ile 5 kat fiyat artışları söz konusuyken. Mining konusundan şahsen uzak duruyorum, bir tane RX 6800 kart ile mining yapıyorum (bu kartı da 7200TL'den şu an bu fiyata bulmak imkansız). 3070 alayım dedim oyun bilgisayarım için ama piyasası uçtu gitti, alamıyorum. Siz mining için bütçe ayırıp da ekran kartı bulabileceğinizi mi sanıyorsunuz. 50 K bütçe ile aylar önce çok sağlam paralar kazandıran sistemler alınabilirken, şimdi avucunuzu yalarsınız. Tavsiye mi istiyorsunuz, hem de bu dönemde. Çok mantıklı bir hareket olur, zarar etmeye ve aşırı kazık fiyattan ekran kartları almaya hazır olun. Çok geç kalmışsınız. Ekran kartı fiyatları bu kadar uçmamış iken yapsaydınız olurdu.
Bir de unutmadan yazayım YTD, zaten yatırım yapmayın tavsiyesi gibi bir anlam taşıyan paragraf yazdım.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
İş işten geçti eskiden alsaydınız şimdi paraya para demezdiniz ama 2k lık ekran kartlarının 2.el fiyatı 7-8k olmuş durumda... Kartların parasını çıkarana kadar eth dibe vurursa aldığınız fiyattan da satamazsınız iyice zarar edersiniz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
50k parayı bankaya faize yatırsan miningden daha fazla kazanırsın. Hala mining yaparak zengin olacağınına inanan insanlar var. Çiftlik bankın hallicesi bu iş. Piyasada ekran kartı bırakmadınız. Sizin yüzünüzden millet ekran kartlarını 2-3 kat pahalı alır oldu. 3 kuruş kazanacam diye 50 k parayı çöpe atıyorsun. Miningle para falan kazanılmıyor. Mantıklı bir yatırım değil. O zaman herkes mining yapsın kimse işe çalışmaya gitmesin.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
"Piyasa ekran kartı bırakmadınız." diyen kişiler, arkadaşın konusunu baltalıyorsunuz.
Sizin ben tribinizi anlamıyorum. Üyesi olduğunuz forumun yöneticisi, minig ile alakalı son 2 ayda videolar çekti ve yaklaşık 1M görüntülenme aldı.
Bunu izleyen kişiler, sorularına cevap bulmak için buraya konu açıyor haliyle.

Görselde gösterdiğim videoya, ekran stok sorunu çeken kişiler beğendi mi yoksa dislike mı attı? Merak ediyorum.
Gelecek cevapları da tahmin edebiliyorum. "Emek var, like attım."

Untitled.jpg

Bu kripto para piyasasında her şey mümkün.
Zamanında BTC'ye 10K Dolar olacak diyorlardı. "Atma, ziya" diyenler vardı. Şu an BTC 54K Dolar ve CitiBank'a göre 2021 yıl sonu BTC hedefi 318K Dolar.

• Karını bilmiyorum; karta, piyasaya, kazma zorluğuna, kazma ödülüne göre değişir.
  • Riskin nedir? Elektrik konusunda bir problem olursa kartların arızalanabilir. Bu durumda garanti nasıl bir aksiyon alır, bilmiyorum.
  • Maksimum zararın ne olur? Kartların çalışır vaziyette olup, bozulduğunu saymazsak ve minig piyasası biterse kartları ya elden satarsın ya da başka bir coin kazmana devam edersin. Kartlar kendini amorti edene kadar.
Elden satarsan ekran kartı piyasası düşük olacağı için 10K'ya aldığın kart, ölü fiyatı olarak 3K desek. 5 tane kart alsan hepsini 3K'dan satsan 15K geri sende kalır. 35K zararın olur. 50K ile grip 50K zararlar çıkmak ayrı bir dünya zaten.

Görselden sonra yazdığım yazılar benim düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.

Top Bottom