"Piyasa ekran kartı bırakmadınız." diyen kişiler, arkadaşın konusunu baltalıyorsunuz.
Sizin ben tribinizi anlamıyorum. Üyesi olduğunuz forumun yöneticisi, minig ile alakalı son 2 ayda videolar çekti ve yaklaşık 1M görüntülenme aldı.
Bunu izleyen kişiler, sorularına cevap bulmak için buraya konu açıyor haliyle.
Görselde gösterdiğim videoya, ekran stok sorunu çeken kişiler beğendi mi yoksa dislike mı attı? Merak ediyorum.
Gelecek cevapları da tahmin edebiliyorum. "Emek var, like attım."
Bu kripto para piyasasında her şey mümkün.
Zamanında BTC'ye 10K Dolar olacak diyorlardı. "Atma, ziya" diyenler vardı. Şu an BTC 54K Dolar ve CitiBank'a göre 2021 yıl sonu BTC hedefi 318K Dolar.
Şimdiye kadarki "en zayıf" yükseliş rallisi sonunda Bitcoin fiyatının 300 bin doları aşacağı öne sürüldü.
tr.cointelegraph.com
- Karını bilmiyorum; karta, piyasaya, kazma zorluğuna, kazma ödülüne göre değişir.
- Riskin nedir? Elektrik konusunda bir problem olursa kartların arızalanabilir. Bu durumda garanti nasıl bir aksiyon alır, bilmiyorum.
- Maksimum zararın ne olur? Kartların çalışır vaziyette olup, bozulduğunu saymazsak ve minig piyasası biterse kartları ya elden satarsın ya da başka bir coin kazmana devam edersin. Kartlar kendini amorti edene kadar.
Elden satarsan ekran kartı piyasası düşük olacağı için 10K'ya aldığın kart, ölü fiyatı olarak 3K desek. 5 tane kart alsan hepsini 3K'dan satsan 15K geri sende kalır. 35K zararın olur. 50K ile grip 50K zararlar çıkmak ayrı bir dünya zaten.
Görselden sonra yazdığım yazılar benim düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.