O fiyata oyun oynamak icin Bluetooth kulaklik pek bisi bulamazsin ama muzik dinliyorsan tws i12 kullaniyorum ben memnunum 60 tl ye almıştımcogunlukla müzik dinlemek icin ama oyunda oynuyorum bisikletle giderken telefonla müzik dinlemek icin kulaklık onermisiniz bluetoothlu olursa daha iyi olur
peki müzikde bass tis sesi felan nasıldı iyimiydiO fiyata oyun oynamak icin Bluetooth kulaklik pek bisi bulamazsin ama muzik dinliyorsan tws i12 kullaniyorum ben memnunum 60 TL ye almıştım
Yani ben bass tis sesinden pek anlamam fakat fiyatina göre tatmin edici guzel bir sesi var ama xiaomi nin kablosuz kulakliklari vardi onlara bakmani oneririmpeki müzikde bass tis sesi felan nasıldı iyimiydi
adları neydi bi link felan atabilirmisinYani ben bass tis sesinden pek anlamam fakat fiyatina göre tatmin edici guzel bir sesi var ama xiaomi nin kablosuz kulakliklari vardi onlara bakmani oneririm
adları neydi bi link felan atabilirmisin
tesekkürler![]()
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık Mİ AİRDOTS TWS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
senin dedigin bu muydu 60 liralık![]()
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık Mİ AİRDOTS TWS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Beyaz modeli var bende ama kesinlikle xiaomi nin kini oneririm hem markali hemde cok kullanan var. Gayet güzel f/p kulakliktesekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin dedigin bu muydu 60 liralık
![]()
Tws I12 Inpods Bluetooth 5.0 Kulaklık - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tws I12 Inpods Bluetooth 5.0 Kulaklık - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com