Yardım 50" 4k Televizyon Önerisi

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
428
Selamlar.

Televizyondan yana pek şansım gülmedi...
Tcl 55t61c qled modelini ve Next 55IDG11 miniled modelini deneyimledim.
2 televizyondada hem montaj hem farklı sorunlar yaşadım. İade etmek zorunda kaldım.

Bu iki model haricinde 50 inç 4k google tv önerisine ihtiyacım var.
Bütçem 30 civarları.
144-120hz ihtiyacım yok, ps oynamam.
Çoğunlukla uydu yayını izlenecek ve youtube izlenecek. IPS Ekran istemiyorum, karanlıkta çok göz yoruyor (bence) siyahlar çok sırıtıyor..

Miniled modellerine pek sıcak bakamıyorum, film izlerken alt ve üste gelen siyah barların renkleri değişiyor filmi izleme keyfimi kaçırıyor. Elbette tüm önerilere açığım.
Sadece Amazoncomtr Satıcılı olması gerekiyor. Başka satıcı veya siteden satın alamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Selamlar.

Televizyondan yana pek şansım gülmedi...
Tcl 55t61c qled modelini ve Next 55IDG11 miniled modelini deneyimledim.
2 televizyondada hem montaj hem farklı sorunlar yaşadım. İade etmek zorunda kaldım.

Bu iki model haricinde 50 inç 4k google tv önerisine ihtiyacım var.
Bütçem 30 civarları.
144-120hz ihtiyacım yok, ps oynamam.
Çoğunlukla uydu yayını izlenecek ve youtube izlenecek. IPS Ekran istemiyorum, karanlıkta çok göz yoruyor (bence) siyahlar çok sırıtıyor..

Miniled modellerine pek sıcak bakamıyorum, film izlerken alt ve üste gelen siyah barların renkleri değişiyor filmi izleme keyfimi kaçırıyor. Elbette tüm önerilere açığım.
Sadece Amazoncomtr Satıcılı olması gerekiyor. Başka satıcı veya siteden satın alamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

İhtiyacını Fazlasıyla Karşılar Hocam .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,409
Üyeler
198,754
Son üye
Michael Knight

Geri