Neler Yeni

50-55k arası 2k hikayeli oyuncu bilgisayarı arıyorum

Mr_Yigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Yorulmaz

Bunu önerebilirim Anakartı B650 yaparsan rami 6000mhz cl36 16x2 yaparsan 56k ya geliyor soğutucu zaten 7600 için yeterli
Korkum 7500 işlemcinin yetmemesi yükseltigim zaman ise 7 bin TL fark oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin öneriniz var mı

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
55 bin TL ye 4070 ti süperli bir hazir sistem var mı ?
https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/
Screenshot_20240504194714.png

Önerir misin bide 4070 ti super ile amd ryzen 5 7500 f darboğaz yapmaz mı o sistemlerin fiyatı genelde 50 50 k ama ryzen 7 7800xd yükselince 8 k artıyor
Hocam 2kda darboğaz yapmaz ama 1080pde 4070 performansı alırsın

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda doğan
Hikaye tarzı oyunlar genelde işlemci gerektirmez. Bütçeyi çok daha fazla ekran kartına kaydırmak daha önemli.
L3 önbelleğine yükleniyorlar optimizasyonlarından dolayı bu yüzden x3D İşlemciler ileriye yönelik olarak daha iyi olur sorun yaşamaz birdahada update ile uğraşmaz 4070ti-7900xt li 7800x3D"li Bir Sistem Uzun Ömürlü Tam Uyumlu Olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdul
https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ Alıntıyı görüntüle

Hocam 2kda darboğaz yapmaz ama 1080pde 4070 performansı alırsın
Hocam siz buradaki insanlar bilgili insanlarsınız ben okadar değilim bu resimdeki önerdiğin sistem çok güzel ve makul evet .ekran kartı bana göre kalbimden geçen ekran kartı peki bu işlemci için yeterli değil diyen insanlar var ileriye dönük yeterli değil doğru mu ? Ben 3 4 ay sonra zaten ryzen 7 7800xd alırım.ozamana kadar bu önerdiğiniz sistem sorunsuz olur doğru mu ? Zaten 2k monitör ile 2 k oynayacagım

Mr_Yigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Yorulmaz
Hocam siz buradaki insanlar bilgili insanlarsınız ben okadar değilim bu resimdeki önerdiğin sistem çok güzel ve makul evet .ekran kartı bana göre kalbimden geçen ekran kartı peki bu işlemci için yeterli değil diyen insanlar var ileriye dönük yeterli değil doğru mu ? Ben 3 4 ay sonra zaten ryzen 7 7800xd alırım.ozamana kadar bu önerdiğiniz sistem sorunsuz olur doğru mu ? Zaten 2k monitör ile 2 k oynayacagım
Hocam muhtemelen sorunsuz oynarsınız ama kişisel tercihim bu fiyatlara sistem toplarken hazır sistem yerine parça parça kaliteli bileşenler kullanmak çünkü hazır sistemlerde elde kalan en ucuz parçaları kullanıyorlar.

buff

80+
Linkteki sistem 1x16GB ram var bunu 2x16 yapmak lazım. İşlemci konusuna gelince işlemci gayet yeterli bir işlemci. Çünkü zaten hiçbir zaman ayarları düşürüp kötü görüntü kalitesiyle daha çok fps alayım tarzı oyuncu değilsiniz. Bu nedenle darboğaz olmayacaktır.

L3 önbelleğine yükleniyorlar optimizasyonlarından dolayı bu yüzden x3D İşlemciler ileriye yönelik olarak daha iyi olur sorun yaşamaz birdahada update ile uğraşmaz 4070ti-7900xt li 7800x3D"li Bir Sistem Uzun Ömürlü Tam Uyumlu Olur

Öyle bi noktaya geldikki 3Dcache olmayan işlemci alınmaz gibi bir izlenim olmuş. Hayır bence öyle bir durum yok. Evet en iyi oyun işlemcileri 3DCache olanlar ancak bu işlemcinin çok önemli olduğu oyunlar için geçerli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdul
Hocam muhtemelen sorunsuz oynarsınız ama kişisel tercihim bu fiyatlara sistem toplarken hazır sistem yerine parça parça kaliteli bileşenler kullanmak çünkü hazır sistemlerde elde kalan en ucuz parçaları kullanıyorlar.
Parça parça toplamayı bilmediğimden ve uyumluluk konusunda sorun yaşayacagımdan parça almak benim için sorun oluyor

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda doğan
Linkteki sistem 1x16GB ram var bunu 2x16 yapmak lazım. İşlemci konusuna gelince işlemci gayet yeterli bir işlemci. Çünkü zaten hiçbir zaman ayarları düşürüp kötü görüntü kalitesiyle daha çok fps alayım tarzı oyuncu değilsiniz. Bu nedenle darboğaz olmayacaktır.

Öyle bi noktaya geldikki 3Dcache olmayan işlemci alınmaz gibi bir izlenim olmuş. Hayır bence öyle bir durum yok. Evet en iyi oyun işlemcileri 3DCache olanlar ancak bu işlemcinin çok önemli olduğu oyunlar için geçerli.
Ama Şuda Var Mesela 5600 İle 7600 Arasındaki Ön Bellek Farkı 8MB Bence Yeni İşlemcilerde En az Arda 16Mb Bir Önbellek Farkı Olmalı Battlefield Olsun Birçok Oyun Bu Konu Üzerinden Besleniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdul

Ozaman oğuz arkadaşımın önerdiği 4070 ti süperli sistemi alayım hocam hemfikir miyiz 2 k için alacağım zaten .Ve 3 4 aya işlemciyi yükselteceğim nasip olursa

• Beğen
Reaksiyonlar: buff

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Cefika
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri