50 55k civarına en iyi hazır sistem önerisi

Reaksiyon skoru
3
Bu fiyata sadece kasa olarak en iyi şu an günceldeki sistem nedir? tavsiyelerinize ihtiyacım var. AMD nvidia fark etmez hatta amd daha uygunsa amd de olur.

9070xt + 7500f li sistemler en mantıklısı olur hocam

Bu fiyata sadece kasa olarak en iyi şu an günceldeki sistem nedir? tavsiyelerinize ihtiyacım var. AMD nvidia fark etmez hatta amd daha uygunsa amd de olur.
Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB ve SSD'i Lexar NM790 yap.

ana kartı asus b650m-r yapın , ramleri 2x16 yapın , ssd lexar nm790 yapın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB ve SSD'i Lexar NM790 yap.
ula aynı anda yazdık XD

Bende bunu almayı düşünüyorum bu değişiklikler önemlimi yapılmalımı ? Birde ram kaç mhz kaç cl olmalı ?

Bende bunu almayı düşünüyorum bu değişiklikler önemlimi yapılmalımı ? Birde ram kaç mhz kaç cl olmalı ?
6000mhz olsun 38'i geçmesin cl si yaptığımız değişiklikler sistemin daha dengeli daha kaliteli olmasını sağlar.

Teşekkürler sipariş oluşturuyorum ✋ monitör klavye mouse önerin varsa alabilirim cs oynuyorum hikayeli oyun az oynarım fps daha çok🔫

Teşekkürler sipariş oluşturuyorum ✋ monitör klavye mouse önerin varsa alabilirim cs oynuyorum hikayeli oyun az oynarım fps daha çok🔫
onun için ayrı konu açın önemli konular :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,794
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri