Knk tek tek toplamak istiyorum bende ama tek sıkıntım şu bir anda tüm parçaları indirimden denk getirip alamam bir parça aldığım zaman sağlam mi çalışıyor mu nasıl anlarim çünkü test edebileceğim bir şey yok elimdebekleyin hocam ne sistem ne indirim var şuan
%100 anlamanın yolu yok her parçayı dikkatlice kontrol ediceksin açarken videoya çekiceksin ya da direk hazır sistem alıcaksınKnk tek tek toplamak istiyorum bende ama tek sıkıntım şu bir anda tüm parçaları indirimden denk getirip alamam bir parça aldığım zaman sağlam mi çalışıyor mu nasıl anlarim çünkü test edebileceğim bir şey yok elimde
Örneğin anakartla güç kaynağını aynı zamanda al anakartın çalışıp çalışmadığını flashbios güncellemeyle anlayabilirsin işlemci takmana gerek yok sonraki parçalarda da bir sıkıntı çıkmaz sıfır bilindik yerlerden alırsan indirim kovala garantili ürünler en çoğu garantiye gider yenisini gönderirler müşteri memnuniyetinden.Knk tek tek toplamak istiyorum bende ama tek sıkıntım şu bir anda tüm parçaları indirimden denk getirip alamam bir parça aldığım zaman sağlam mi çalışıyor mu nasıl anlarim çünkü test edebileceğim bir şey yok elimde
Anladım knk teşekkür ederim birde birseu sormak istiyorum emin olmak icin yani anakart güç kaynağı ve bir monitör mü alarak başlangıç yapmam lazim yaniÖrneğin anakartla güç kaynağını aynı zamanda al anakartın çalışıp çalışmadığını flashbios güncellemeyle anlayabilirsin işlemci takmana gerek yok sonraki parçalarda da bir sıkıntı çıkmaz sıfır bilindik yerlerden alırsan indirim kovala garantili ürünler en çoğu garantiye gider yenisini gönderirler müşteri memnuniyetinden.
Hazır sistemlere çok baktim knk ama parçaları tek tek mavi siteden toplayincada hemen hemen ayni fiyata denk geliyor mesela 55k lik bir sistem var en ucuz parça fiyatlarına bakıp tek tek alsam 56k ya falan geliyor yani bence hazir sistem fiyat konusunda öyle çok aşırı avantajlı değil tabii ki de benim bütçem özelinde konuşuyorum daha yüksek bütçeli hazır sistemlerde mutlaka fiyattada iyi bir kâr vardir ama benim bütçem civarı hazır sistemlerin belkide tek avantaji montajlı alabilmek onun dışında çok mantıklı gelmiyor bana ve yani şöyle bir şey de var bi hazır sistem begensem parçaları tek tek toplamak istesem birazda ufak tefek değişiklikler yapsam parçalarda 1-2 parçayı İkinci elden alıp gerisini sıfır almak hem daha iyi bir sistem dizmeye olanak tanıyor bayağı uzun yazdım okurmusunuz bilmiyorum ama benim fikrim bu şekilde sizinde fikirlerini merak ediyorum şimdiden teşekkürler%100 anlamanın yolu yok her parçayı dikkatlice kontrol ediceksin açarken videoya çekiceksin ya da direk hazır sistem alıcaksın
herhangi bir siteye girip hazır sistem seçseniz zaten %90 fiyat olarak kötü olur siz iyi olan sistemi bekliyceksiniz youtube kanallarının vs. çıkardığı güzel bir sistem çıktı mı forumda paylaşılıyor tabiAnladım knk teşekkür ederim birde birseu sormak istiyorum emin olmak icin yani anakart güç kaynağı ve bir monitör mü alarak başlangıç yapmam lazim yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hazır sistemlere çok baktim knk ama parçaları tek tek mavi siteden toplayincada hemen hemen ayni fiyata denk geliyor mesela 55k lik bir sistem var en ucuz parça fiyatlarına bakıp tek tek alsam 56k ya falan geliyor yani bence hazir sistem fiyat konusunda öyle çok aşırı avantajlı değil tabii ki de benim bütçem özelinde konuşuyorum daha yüksek bütçeli hazır sistemlerde mutlaka fiyattada iyi bir kâr vardir ama benim bütçem civarı hazır sistemlerin belkide tek avantaji montajlı alabilmek onun dışında çok mantıklı gelmiyor bana ve yani şöyle bir şey de var bi hazır sistem begensem parçaları tek tek toplamak istesem birazda ufak tefek değişiklikler yapsam parçalarda 1-2 parçayı İkinci elden alıp gerisini sıfır almak hem daha iyi bir sistem dizmeye olanak tanıyor bayağı uzun yazdım okurmusunuz bilmiyorum ama benim fikrim bu şekilde sizinde fikirlerini merak ediyorum şimdiden teşekkürler
İndirimden parça almak tek tek toplamak iyi aslında bazen çok uyguna parçalar düşüyor foruma ama sıkıntım şu önceki cevaplardada demisitm sanırım parçayı,0 alsam bile test etme işi sıkıntı çünkü tüm sistemi toplamam belkide 2-3ay sürer ilk aldığım parça yi 2-3 ay sonra denediğimde sıkıntı çıkarsa ne yapacağım 3ay sonra en kötü garanti ile uğraşırım bildiğim kadarıyla ilk 14 gun direkt birebir değişim var daha öncede hiç pc toplamadığım için 0 parçada bozuk çıkma olasılığı çok mu az mi bilmiyorum maalesef biran öncede toplamaya başlamak istiyorum malum fiyatlar her geçen gün artıyorherhangi bir siteye girip hazır sistem seçseniz zaten %90 fiyat olarak kötü olur siz iyi olan sistemi bekliyceksiniz youtube kanallarının vs. çıkardığı güzel bir sistem çıktı mı forumda paylaşılıyor tabi
mantıklı olan diğer seçenek parçaları indirimden tek tek alıp sadece ekran kartını ikinci el almak
güvenilir yerlerden alırsan bozuk çıkma olasılığı çok düşük hocam birazda şans işi ben çok fazla bilgisayar parçası aldım sıfır arkadaşlarım akrabalar vs. daha hiç sıkıntılı denk gelmediİndirimden parça almak tek tek toplamak iyi aslında bazen çok uyguna parçalar düşüyor foruma ama sıkıntım şu önceki cevaplardada demisitm sanırım parçayı,0 alsam bile test etme işi sıkıntı çünkü tüm sistemi toplamam belkide 2-3ay sürer ilk aldığım parça yi 2-3 ay sonra denediğimde sıkıntı çıkarsa ne yapacağım 3ay sonra en kötü garanti ile uğraşırım bildiğim kadarıyla ilk 14 gun direkt birebir değişim var daha öncede hiç pc toplamadığım için 0 parçada bozuk çıkma olasılığı çok mu az mi bilmiyorum maalesef biran öncede toplamaya başlamak istiyorum malum fiyatlar her geçen gün artıyor
güvenilir yerlerden alırsan bozuk çıkma olasılığı çok düşük hocam birazda şans işi ben çok fazla bilgisayar parçası aldım sıfır arkadaşlarım akrabalar vs. daha hiç sıkıntılı denk gel yani aslında biraz da şans işi dediğiniz gibi.
Doğrudur knk aslında dediginiz gibi birazda şansa bağlı sağolun teşekkürlergüvenilir yerlerden alırsan bozuk çıkma olasılığı çok düşük hocam birazda şans işi ben çok fazla bilgisayar parçası aldım sıfır arkadaşlarım akrabalar vs. daha hiç sıkıntılı denk gelmedi
Monitörü ekran kartı aldığında alırsın anakart ve güç kaynağıyla başla aldığında biosu güncellemesi yap msi da görüntüsüz sadece anakarta poweri takıp flashbios tuşuyla bios güncelliyorsun bu şekilde testimi etmiş olursun sonra sırasıyla ürünlerini alırsın sadece indirimleri kovala sıfır ürün alırsan parçadan sıkıntı çekmezsin. Vatanbilgisayara bakabilirsin hazır sistemlere orda güzel özelleştirmeler varAnladım knk teşekkür ederim birde birseu sormak istiyorum emin olmak icin yani anakart güç kaynağı ve bir monitör mü alarak başlangıç yapmam lazim yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hazır sistemlere çok baktim knk ama parçaları tek tek mavi siteden toplayincada hemen hemen ayni fiyata denk geliyor mesela 55k lik bir sistem var en ucuz parça fiyatlarına bakıp tek tek alsam 56k ya falan geliyor yani bence hazir sistem fiyat konusunda öyle çok aşırı avantajlı değil tabii ki de benim bütçem özelinde konuşuyorum daha yüksek bütçeli hazır sistemlerde mutlaka fiyattada iyi bir kâr vardir ama benim bütçem civarı hazır sistemlerin belkide tek avantaji montajlı alabilmek onun dışında çok mantıklı gelmiyor bana ve yani şöyle bir şey de var bi hazır sistem begensem parçaları tek tek toplamak istesem birazda ufak tefek değişiklikler yapsam parçalarda 1-2 parçayı İkinci elden alıp gerisini sıfır almak hem daha iyi bir sistem dizmeye olanak tanıyor bayağı uzun yazdım okurmusunuz bilmiyorum ama benim fikrim bu şekilde sizinde fikirlerini merak ediyorum şimdiden teşekkürler