50-80 Bin TL Aralığında Oyun ve Performans Laptop Önerisi

Ctnkaya

80+
Reaksiyon skoru
74
Arkadaşlar selamlar,

Önümüzdeki ay içinde bir laptop almayı planlıyorum. Genellikle televizyona bağlayıp oyun oynayabileceğim, seyahatlerimde üzmeyecek bir cihaz arayışındayım. Aşağıdaki ürünü önerir misiniz?
Sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerden bakıyorum elimdeki kuponu kullanacağım.

normalde pahalı derdim sadece hepsiburada satıcısından alıcaksan başka seçeneğin yok zaten bide msi katana var da bu daha iyi

normalde pahalı derdim sadece hepsiburada satıcısından alıcaksan başka seçeneğin yok zaten bide msi katana var da bu daha iyi
4070 ile 5070 arasındaki fiyat farkına değer mi ?

msi derken 5070li msi dan bahsetmiştim 4070liyi gördün herhalde ve fiyat farkına değer sadece ekran kartı farkıda yok işlemci farkıda var üstüne ekranıda daha iyi hpnin ramide 32, katanadaki rami arttırmak istediğinizde 5klık oluyosunuz zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada dışı bişey alabilirseniz de https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t-5070-amd-ryzen-9-8945hx-rtx5/ hpden daha iyidir.

Şuanda aşağıdaki iki bilgisayar arasındayım birinin ekran avantajı var ( msi qhd 2k ) diğerinin RAM avantajı var ( hp 32gb )
HP Omen 16-AM0008NT Intel Core i7 14650HX 32GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 16” Taşınabilir Bilgisayar BQ3U1EA

MSI KATANA 15 HX B14WGK-068XTR Intel Core i7 14650HX 16GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 15.6” QHD 165Hz Taşınabilir Bilgisayar

Şuanda aşağıdaki iki bilgisayar arasındayım birinin ekran avantajı var ( msi qhd 2k ) diğerinin RAM avantajı var ( hp 32gb )
HP Omen 16-AM0008NT Intel Core i7 14650HX 32GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 16” Taşınabilir Bilgisayar BQ3U1EA

MSI KATANA 15 HX B14WGK-068XTR Intel Core i7 14650HX 16GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 15.6” QHD 165Hz Taşınabilir Bilgisayar

msı in leptopunu alıp özelleştiriyolar daha f/p satıyolar buna bir bakmanı öneririm (slayer R9T daha avantajlı gözükebilir ama msı kasa değil o model alanlarda çok şikayetçi zaten bakıcaksan benim attığım modele bak)

şöyle bir modelde var 5070TI var bunun içinde ama diğer şeylerden kısmışlar tabi onu koyabilmek için. pek tavsiye etmem ama tv de 4k oynicaksan oynatır bu

msı in leptopunu alıp özelleştiriyolar daha f/p satıyolar buna bir bakmanı öneririm (slayer R9T daha avantajlı gözükebilir ama msı kasa değil o model alanlarda çok şikayetçi zaten bakıcaksan benim attığım modele bak)

şöyle bir modelde var 5070TI var bunun içinde ama diğer şeylerden kısmışlar tabi onu koyabilmek için. pek tavsiye etmem ama tv de 4k oynicaksan oynatır bu

Dostum dediğim gibi sadece hepsiburada satıcısı üzerinden alabiliyorum bu iki ürün var son aşamada hangisi mantıklı olur kararsız kaldım

Dostum dediğim gibi sadece hepsiburada satıcısı üzerinden alabiliyorum bu iki ürün var son aşamada hangisi mantıklı olur kararsız kaldım
he direk satıcı hepsibuarda , bende hepsibuarada üzerinden alıcakson sandım

ille ikisinden birini alıcaksan msı al, yükseltirsin onu 16 gb yetmez 32 yapar keyfine bakarsın

he direk satıcı hepsibuarda , bende hepsibuarada üzerinden alıcakson sandım

ille ikisinden birini alıcaksan msı al, yükseltirsin onu 16 gb yetmez 32 yapar keyfine bakarsın
Msi tarafında yükseltme işleri nasıl işliyor, fiyatlandırma için bir siteleri var mı ? 8x8 koymuş adamlar 16x16 için sıfırlayacaz gibi duruyor çünkü orada

Msi tarafında yükseltme işleri nasıl işliyor, fiyatlandırma için bir siteleri var mı ? 8x8 koymuş adamlar 16x16 için sıfırlayacaz gibi duruyor çünkü orada
ister servise gönderiyorsun,ister kendin yükseltiyorsun. Önce leptopun desteklediği max mhz ve kaç gb ram desteklediğini öğreniyorsun. daha sonra tercihine bağlı aynı ramden 2 adet olucak şekilde sipariş ediyorsun. 16x2 veya 32x2 şeklinde. Daha sonra ister kendin tak ister servise gönder iki şekildede garantisi bozulmuyor. Elinde kalanlarıda internette leptop ramı diye belirterek satabilirsin. Serviste yükseltme için ücret alıyolarmı bir bilgim yok

Geri