Bi umut hadi bu sefer...Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
Kücük bir sınır da konulabilir 10 Mesaj gibiForuma özel, sadece üyelerin görebileceği, ziyaretçilere kapalı bir alan yapsak güzel olur böyle paylaşımlar için.
@Abdullah Hacıgül
@Mehmet Yılmaz
Çok doğru. Rastgele adamlar görmesin yaniForuma özel, sadece üyelerin görebileceği, ziyaretçilere kapalı bir alan yapsak güzel olur böyle paylaşımlar için.
@Abdullah Hacıgül
@Mehmet Yılmaz
İstiyorsan alırım senden iade etme.etmiyorum daha uygun olduğu açıkca gercek ama bununda islemcisi cok iyi be
+1Foruma özel, sadece üyelerin görebileceği, ziyaretçilere kapalı bir alan yapsak güzel olur böyle paylaşımlar için.
@Abdullah Hacıgül
@Mehmet Yılmaz
Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
Burda gülün dikeni geliyor aklımızaAdamı överken bile uyarı yemiş İşte ADALET