wake up to reality
80+ Silver
Ben bilmiyorum ama illa ki bot kuran vardır.Nasil kuruyorlar kanka
Ben bilmiyorum ama illa ki bot kuran vardır.Nasil kuruyorlar kanka
Ekran kartı özelleştirmesi olacak mı peki abiDostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
Peki ekran kartları asus phoenix olarak mı? Yoksa karışık mı?Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
Python üzerinden bir kaç kod satırına bakar.Ben bilmiyorum ama illa ki bot kuran vardır.
Biliyorum modelleri de sürpriz olsunPeki ekran kartları asus phoenix olarak mı? Yoksa karışık mı?
Ne fark eder ki zaten modeliBiliyorum modelleri de sürpriz olsun
Adamı överken bile uyarı yemiş İşte ADALETAdama beton yetmez
Abi onu bunu geçte 13 14 k ya 6600 xt li sistem yaparmısın abi 5 k ya yaptın 10 k ya yaptın şimdi sıra 13 14k da ne yapman gerektiğini söyleyemem ama 6600 düz alıp 7 k ya üstüne 10400f işlemci alacaktım toplam 12 k ya falan şu anki sistem daha iyi ama sistemi ayrıyeten bir ek gelir olarak alacam yani eteryum kasmam lazım az da olsa 30 mh falan öğrenciyim bu bilgisayarı alınca param bitecek ve harçlığım bitecek hiç olmasa kazdığım eteryum ile az da olsa harçlığım çıkar bir fikir ver abi ne yapiyim şimdi ben bu bütçe ile lütfen abi zor durumdayım 6 çeyrek sattım 3 hafta önce ordandan 2.5 k zarardayım altın arttı hep bir yardımcı ol ne yapmam gerektiğini söyle yeni sistemimi bekliyim yoksa 7 k ya 6600 aliyim mi 3050 li alamam çünkü 12 mh kazıyor bu kar yerine zarar olur bu elektrik fiyatlarından sonraArtan Dolar kuru sistemlere yavaş yavaş yansıyor 1 hafta sonra elini sallasa 2K kâra satar.