Neler Yeni

50 ADET G4 SİSTEM 9999₺'DEN SATILACAK

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf
Abi al satçılar yüzünden biz ihtiyaç sahipleri nasiplenemiyor ya gecenki gibi site çöker geldiginde de stok kalmaz kesin :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın ;) bu kıyağım da unutulur ama neyse :kekw:
Ekran kartı özelleştirmesi olacak mı peki abi

~KİNG~

80+ Bronze
Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın ;) bu kıyağım da unutulur ama neyse :kekw:
Peki ekran kartları asus phoenix olarak mı? Yoksa karışık mı?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Helal olsun. Bu adamdan başka bu tarz sistem çıkarıp yardımcı olan 2. Bir teknoloji kanalı yok.

TaLHa4203

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Talha Mucurlu
Abi yeniden APU sistem gelecek mi, gelecekse tahminen ne zaman?

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Korhan KÖROĞLU
oyunda sorun yok ancak ben çalışırken sessizliğe dikkat ederim bu kasanın öndeki fanlarını kapatma veya devirini düşürme gibi ayarı var mı ? yazılım veya üzerindeki tuşlar ile

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Almayacağım ama yine de teşekkürler abi. :blobdance: alacaklara hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
Artan Dolar kuru sistemlere yavaş yavaş yansıyor 1 hafta sonra elini sallasa 2K kâra satar.
Abi onu bunu geçte 13 14 k ya 6600 xt li sistem yaparmısın abi 5 k ya yaptın 10 k ya yaptın şimdi sıra 13 14k da ne yapman gerektiğini söyleyemem ama 6600 düz alıp 7 k ya üstüne 10400f işlemci alacaktım toplam 12 k ya falan şu anki sistem daha iyi ama sistemi ayrıyeten bir ek gelir olarak alacam yani eteryum kasmam lazım az da olsa 30 mh falan öğrenciyim bu bilgisayarı alınca param bitecek ve harçlığım bitecek hiç olmasa kazdığım eteryum ile az da olsa harçlığım çıkar bir fikir ver abi ne yapiyim şimdi ben bu bütçe ile lütfen abi zor durumdayım 6 çeyrek sattım 3 hafta önce ordandan 2.5 k zarardayım altın arttı hep bir yardımcı ol ne yapmam gerektiğini söyle yeni sistemimi bekliyim yoksa 7 k ya 6600 aliyim mi 3050 li alamam çünkü 12 mh kazıyor bu kar yerine zarar olur bu elektrik fiyatlarından sonra

Top Bottom