Bugün 50 adet sunulmuş kaçırdık yineİşlemci yeter 3600 fiyatı uçtu gitti ekran kartı 3 fanli olarak stok açılması apayrı bir olay satışa sunuldu ama kaç tane 450 tane olarak mı sunuldu.
Bugün 50 adet sunulmuş kaçırdık yineİşlemci yeter 3600 fiyatı uçtu gitti ekran kartı 3 fanli olarak stok açılması apayrı bir olay satışa sunuldu ama kaç tane 450 tane olarak mı sunuldu.
keşke bizde önceden görüp alabilsek.Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
Evet iyi oldu alamayan alsın dolara inat fiyatlar güzelBugün 50 adet sunulmuş kaçırdık yine
bilgisayar toplamaya karar verdikten sonra seni takip etmeye başlamam şans mı yoksa şanssızlık mı anlamadım.. Neyse umarım gerçtekten ihtiyacı olana gitmiştir nasip..Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
18.00 da bu duyuruyu görmeden bakmıştım ve sadece bilgisayar parçaları var zannedip geri kapatmıştım keşke daha önceden haberim olsaydı.Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse