Öncelikle türk malı düşünürmüsün hocam ona göre tavsiye yapacağımHepaiburada 10 taksit seçeneği ile bir laptop alıcam ne almalıyım bu fiyat bandına eğer ucuza güzel varsa onlar daha iyi olur
Hocam ben çokta sorun çıkarsın istemiyorum isterse türk olsun ister yabancı sadece laptop konusunda pek deneyimli değilim sessiz olursa güzel olurÖncelikle türk malı düşünürmüsün hocam ona göre tavsiye yapacağım
https://app.hb.biz/2d1tL4DLxeCm al geçHocam ben çokta sorun çıkarsın istemiyorum isterse türk olsun ister yabancı sadece laptop konusunda pek deneyimli değilim sessiz olursa güzel olur
Bende mac almak istiyorum autocad harici çoğu uygulama mac destekli değil o yüzden emin olamıyorumMacbook M4 512 GB (oyun oynamayacaksan)
54100₺ (bütçeni aşıyorsa 4060 cihazlara bak)
Erazer i7 5060 var o mu bu mu
Bütçen var ise onu alBende mac almak istiyorum autocad harici çoğu uygulama mac destekli değil o yüzden emin olamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Erazer i7 5060 var o mu bu mu
Attım bakabilir misinBütçen var ise onu al
Hocam 30-35 arasi oyun icin oneriniz varmi 10 taksit seçeneği ile
Al geç
Yani zor hocam benden size tavsiye 2.el garantili cihaz alın 30-35 e sorunlu cihazlar varHocam 30-35 arasi oyun icin oneriniz varmi 10 taksit seçeneği ile
Hocam taksit seçeneği lazim birde 2.el istemiyorum 40i zorlarim belki hadi biraz daha cirpinsam 45 ama 10 ay pesin fiyatina takdit seçeneği lazimAl geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani zor hocam benden size tavsiye 2.el garantili cihaz alın 30-35 e sorunlu cihazlar var
40-45 bulabilirim hepsiburada'ya bir bakayımHocam taksit seçeneği lazim birde 2.el istemiyorum 40i zorlarim belki hadi biraz daha cirpinsam 45 ama 10 ay pesin fiyatina takdit seçeneği lazim
https://app.hb.biz/kk50GjLjrKIZ bunu alabilirsin gönül ister 5000 serisi önermek ama bütçeni çok aşarHocam taksit seçeneği lazim birde 2.el istemiyorum 40i zorlarim belki hadi biraz daha cirpinsam 45 ama 10 ay pesin fiyatina takdit seçeneği lazim
 bildirmeyenlerde forum gibi siteleri kullanmayan kişiler. AL GEÇ yapan kimseler
 bildirmeyenlerde forum gibi siteleri kullanmayan kişiler. AL GEÇ yapan kimseler  Casper yeni kasa G915 alın daha kaliteli şık ve premium bir cihaz. Nasıl üretildiği bilinen bir cihaz. FASON değil. hatalı ramlerle gelmez öyle kolay kolay veya ekran kartı sorunlu çıkma ihtimali düşüktür.
 Casper yeni kasa G915 alın daha kaliteli şık ve premium bir cihaz. Nasıl üretildiği bilinen bir cihaz. FASON değil. hatalı ramlerle gelmez öyle kolay kolay veya ekran kartı sorunlu çıkma ihtimali düşüktür.