50 Bin civarı mühendis için laptop önerisi lazım

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Hepaiburada 10 taksit seçeneği ile bir laptop alıcam ne almalıyım bu fiyat bandına eğer ucuza güzel varsa onlar daha iyi olur

Öncelikle türk malı düşünürmüsün hocam ona göre tavsiye yapacağım
Hocam ben çokta sorun çıkarsın istemiyorum isterse türk olsun ister yabancı sadece laptop konusunda pek deneyimli değilim sessiz olursa güzel olur

Al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani zor hocam benden size tavsiye 2.el garantili cihaz alın 30-35 e sorunlu cihazlar var
Hocam taksit seçeneği lazim birde 2.el istemiyorum 40i zorlarim belki hadi biraz daha cirpinsam 45 ama 10 ay pesin fiyatina takdit seçeneği lazim

Hocam taksit seçeneği lazim birde 2.el istemiyorum 40i zorlarim belki hadi biraz daha cirpinsam 45 ama 10 ay pesin fiyatina takdit seçeneği lazim
40-45 bulabilirim hepsiburada'ya bir bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://app.hb.biz/kk50GjLjrKIZ bunu alabilirsin gönül ister 5000 serisi önermek ama bütçeni çok aşar

Game Garaj alınmaz eğer ki az araştırılırsa pişman olan forumlarda bildirmiş :D bildirmeyenlerde forum gibi siteleri kullanmayan kişiler. AL GEÇ yapan kimseler :D Casper yeni kasa G915 alın daha kaliteli şık ve premium bir cihaz. Nasıl üretildiği bilinen bir cihaz. FASON değil. hatalı ramlerle gelmez öyle kolay kolay veya ekran kartı sorunlu çıkma ihtimali düşüktür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,963
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri