Neler Yeni

50 bin tl bilgisayar toplama

bsefa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa
Bütçe
50000
Merhabalar arkadaşlar. Çoğunlukla oyun ve genel kullanım amacıyla bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bir süre araştırmadan sonra kendimce söyle bir liste çıkardım. Bununla ilgili onerileriniz olur mu ? Listedeki bölümler aynı zamanda o kısmın bütçesi. Ama bu konuda o kadar keskin değiliz. Yani örneğin bu sistemde buna o kadar para vermene gerek yok, yada şu daha iyi olur gibi önerilerinizi bekliyorum nacizhane. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

Ekler

• Screenshot_20230518-225818_OneDrive.jpg
    Screenshot_20230518-225818_OneDrive.jpg
    670.5 KB · Hit: 64
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış
Merhabalar arkadaşlar. Çoğunlukla oyun ve genel kullanım amacıyla bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bir süre araştırmadan sonra kendimce söyle bir liste çıkardım. Bununla ilgili onerileriniz olur mu ? Listedeki bölümler aynı zamanda o kısmın bütçesi. Ama bu konuda o kadar keskin değiliz. Yani örneğin bu sistemde buna o kadar para vermene gerek yok, yada şu daha iyi olur gibi önerilerinizi bekliyorum nacizhane. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Valla fps oyunları oynuyorsan Monitör BenQ Zowie 24.5" XL2546K vazgeçme derim.

bsefa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla fps oyunları oynuyorsan Monitör BenQ Zowie 24.5" XL2546K vazgeçme derim.
Teşekkür ederim öneriniz için hocam. Arkadasimizin dediği gibi daha farklı oyunlar da oynayacağım için 4k tercih etmeyi düşündük.

sistem fena değil 7900xt yerine 4070ti/4080 koyulabilir

isterseniz bende toplayama çalışayım bi

gerçi gene benzer bir şey toplarım

bsefa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa
sistem fena değil 7900xt yerine 4070ti/4080 koyulabilir

isterseniz bende toplayama çalışayım bi

gerçi gene benzer bir şey toplarım
Vram avantajı ve daha daha üst seviye bir kart alabilmek için böyle bir tercih yapmak istedik hocam. Sizin de tavsiyelerinizi görmeyi çok isterim.

#Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Ayyıldız
Merhaba Mouse olarak bunu tavsiye ederim daha ucuz ve daha iyi özelliklere sahip.

Rampage Fury Z Wireless Kablosuz Modüler Oyuncu Mouse

bsefa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa
Merhaba Mouse olarak bunu tavsiye ederim daha ucuz ve daha iyi özelliklere sahip.

Rampage Fury Z Wireless Kablosuz Modüler Oyuncu Mouse
Kullandiginiz bir ürün mü acaba ? Sorun yaşadınız mı hiç? Rampage ürünlerinden çekiniyorum malesef biraz.

#Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Ayyıldız
Kullandiginiz bir ürün mü acaba ? Sorun yaşadınız mı hiç? Rampage ürünlerinden çekiniyorum malesef biraz.
Aktif olarak kullanıyorum aşırı memnunum sensörü çok kaliteli FPS oyunlarında Mouse'ı hızlı bir şekilde sağ sol yapınca anlık tepki veriyor herhangi bir yamulma yok. Şarjı çok uzun süre gidiyor Youtube üzerinden incelemelerine bakabilirsin öneririm al geç.

bsefa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa
Aktif olarak kullanıyorum aşırı memnunum sensörü çok kaliteli FPS oyunlarında Mouse'ı hızlı bir şekilde sağ sol yapınca anlık tepki veriyor herhangi bir yamulma yok. Şarjı çok uzun süre gidiyor Youtube üzerinden incelemelerine bakabilirsin öneririm al geç.
Anladım hocam teşekkür ederim. Ben biraz onunda incelemelerine bakayım 😊

Top Bottom