50 bin TL sistem önerisi

talhrhyme

80+
Reaksiyon skoru
45
İyi günler, maksimum 50 bin tl bandında bir sistem toplamak istiyorum, hazır sistemlerin çoğuna 5060 8gb modelini koymuşlar ve bu ekran kartı duyduğum kadarıyla fiyatını fazla haketmiyor, alternatif bir sistem arıyorum.

9060xt 16gb sistemler bakabilirsin ddr5 olacak şekilde
Hocam performans olarak iyi bir kart mı çok büyük fark olur mu? Uzun süredir piyasada yokum en son 1060ti çıkmıştı onu hatırlıyorum :)

Hocam performans olarak iyi bir kart mı çok büyük fark olur mu? Uzun süredir piyasada yokum en son 1060ti çıkmıştı onu hatırlıyorum :)
Kisa özet 9060xt = 5060ti , 9070=5070 , 9070xt = 5070ti
fiyat farki azsa nvidia dhaa mantikli ama çoğu zaman az olmuyor o yüzden 9060xt sistem bakabilirsin

Vatanda 55k 5070 sistem vardı.

Hocam bütçemi aşıyor, daha monitörde alacağım, ikinci elden 5070 li bir sistem toplayabilir miyim sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kisa özet 9060xt = 5060ti , 9070=5070 , 9070xt = 5070ti
fiyat farki azsa nvidia dhaa mantikli ama çoğu zaman az olmuyor o yüzden 9060xt sistem bakabilirsin
Hocam VRam problemi var diyorlar 5060 için, o yüzden uzak durmak isterim.

Hocam bütçemi aşıyor, daha monitörde alacağım, ikinci elden 5070 li bir sistem toplayabilir miyim sizce?

Uzak dur hocam , attığım sistemi alabilirsin

İyi günler, maksimum 50 bin tl bandında bir sistem toplamak istiyorum, hazır sistemlerin çoğuna 5060 8gb modelini koymuşlar ve bu ekran kartı duyduğum kadarıyla fiyatını fazla haketmiyor, alternatif bir sistem arıyorum.

Bence de kaçırma Kanka bu sistemi söyleyeyim. Ben internetten pek anlamıyorum ama 55 liraya güzel sistem.

Ikinci elde bu paraya güzel bir şey toplayamazsın, yani toplarsın da ikinci el aldığına da yemez aradaki fiyat farkı.

He ne yaparsın; acele etmeden yavaş yavaş Fırsat buldukça toplarsın bir ayda toplarsın, o zaman ucuza gelir.
Ya da bazi parcalari sifir bazilarini 2. El alırsın belki öyle de olur.

Ya da DDR4 Toplarsın. Oyle de ucuza gelir.
Ama ben olsam bunu alirdim. Monitörü de başka zaman alirdim.

Bak benim 5070 sistemim var. 4 aydır Vga monitör kullanıyorum emanet 😂😂
1 ay sonra alacam bitane 2k monitör. Yavaş yavaş biriktiriyorum az az.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,946
Üyeler
190,301
Son üye
Krtknx
Geri