5070 mi yetersiz? 55 bine alınacak en iyi sistem bu şuan, dlss olsun vs. performans bakımından 9060xt den ileride bir kart 5070.yetersiz bir kart fiyatına göre az bir farkla 9060xt alabilyorsun
5070 mi yetersiz? 55 bine alınacak en iyi sistem bu şuan, dlss olsun vs. performans bakımından 9060xt den ileride bir kart 5070.yetersiz bir kart fiyatına göre az bir farkla 9060xt alabilyorsun
5060 için dedim hocam 5070 için değil5070 mi yetersiz? 55 bine alınacak en iyi sistem bu şuan, dlss olsun vs. performans bakımından 9060xt den ileride bir kart 5070.
Hocam doğru diyorsun, psu kasa anakart ssd ikinci el almayı planlıyorum, diğer parçalarda ikinci el fiyatları ile sıfır fiyatları denk zaten.INTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence de kaçırma Kanka bu sistemi söyleyeyim. Ben internetten pek anlamıyorum ama 55 liraya güzel sistem.
Ikinci elde bu paraya güzel bir şey toplayamazsın, yani toplarsın da ikinci el aldığına da yemez aradaki fiyat farkı.
He ne yaparsın; acele etmeden yavaş yavaş Fırsat buldukça toplarsın bir ayda toplarsın, o zaman ucuza gelir.
Ya da bazi parcalari sifir bazilarini 2. El alırsın belki öyle de olur.
Ya da DDR4 Toplarsın. Oyle de ucuza gelir.
Ama ben olsam bunu alirdim. Monitörü de başka zaman alirdim.
Bak benim 5070 sistemim var. 4 aydır Vga monitör kullanıyorum emanet
1 ay sonra alacam bitane 2k monitör. Yavaş yavaş biriktiriyorum az az.
Hocam taksit ile bu sistemi düşündüm vatandaki, psu dahil mi ekstradan güç kaynağı almam lazım mı bu sisteme?5060 için dedim hocam 5070 için değil
Psu dahil ancak kasayı cougar olarak değiştirin psunun kalitesi şüpheli fazeondaki.Hocam taksit ile bu sistemi düşündüm vatandaki, psu dahil mi ekstradan güç kaynağı almam lazım mı bu sisteme?
aynen kasayı cougar yapın psuya gerek kalmazHocam taksit ile bu sistemi düşündüm vatandaki, psu dahil mi ekstradan güç kaynağı almam lazım mı bu sisteme?