Neler Yeni

50 Bin TL'ye Kadar 12 Ay Taksitle 0.99 Faizle PC

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
yunu seren
Sanane olum milletin dininden?
oğlum dediğin senin baban yaşındayım nerdeyse koçum benim kimsenin dinine karışmıyorumda sen niye bana karışıyorsun aslan parçası yerim seni bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knka elhamdülillah Müslümaniz da şunu paylaştığım için neredeyse dinden çıkmış Gibi tepkiler aldım garip şekilde demek ki öyle söyleyenler hiç banka ile Kredi ile taksit ile işi olmamış
yaw birader sen nasıl bi bebesin biri sana bir şey diyincd hemen pamuk prenses gibi yumusuyorsun az erkek ol

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,681
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
oğlum dediğin senin baban yaşındayım nerdeyse koçum benim kimsenin dinine karışmıyorumda sen niye bana karışıyorsun aslan parçası yerim seni bak

yaw birader sen nasıl bi bebesin biri sana bir şey diyincd hemen pamuk prenses gibi yumusuyorsun az erkek ol
Tm forumun ağ babası erkeği senin yargı dağıtmana da gerek yok ben insanı cevaplar veriyorum biz böyle gördük

Erkeklik bağırmak ahmak kesmekle olmaz erkeklik karakter ile olur saygı ile olur iyi geceler

@Mehmet Yılmaz Reis konuyu kapatabilir misin amacından saptı hakaret boyutlarına gidiyor konu senden ricam kapat baba konuyu

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,519
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Tm forumun ağ babası erkeği senin yargı dağıtmana da gerek yok ben insanı cevaplar veriyorum biz böyle gördük

Erkeklik bağırmak ahmak kesmekle olmaz erkeklik karakter ile olur saygı ile olur iyi geceler

@Mehmet Yılmaz Reis konuyu kapatabilir misin amacından saptı hakaret boyutlarına gidiyor konu senden ricam kapat baba konuyu
Konuyu neden kapatayım? Konuyu saptıranları uzaklaştırmak varken? :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,681
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Konuyu neden kapatayım? Konuyu saptıranları uzaklaştırmak varken? :)
Reis adam sürekli bağırıp ahkam kesiyor yaşım bu kadar adam ol vs biz bişey demiyoruz diye de olmaz ben de konuşursam ağır konuşurum yakışmaz bana da foruma daki diğer kişilere de saygısızlık yapmış oluruz

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
la adamı niye linçlediniz ne güzel görmüş paylaşmış

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emre
dostum faize girmiycek olanında aklını karıştırıp günahına girme gerek yok böyle konuya bence senin kadar gereksiz bi adam görmedim
Nakiti olmayıp da bilgisayar ihtiyacı olan alıp kullanacak belki,adam gayet yerinde konu açmış gelmiş burada ahkâm kesiyorsun

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,756
İsim
Oğuz
Konu Ehl-i sünnet insanlarla dolmuş vay be.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,405
İsim
Diyarhan
Kimse de demiyor ki gençler kredi ile pc alıyor aaaaaaaa. Herkes harama takılmış. Kul hakkının dibini sıyıranlar para ile totosunu silerken burda kredi ile pc düşünen ve onlara karşı çıkanlar tartışın. Helal bro efsane tartışma.

He konu ile alakasız olmasın oran iyiymiş. Lakin kredi çekerken ihtiyaç veya kazanç durumu olmalı. İhtiyacın yoksa veya kazanç sağlamayacaksan zarara girmiş olursun.

baranthemosby

80+ Bronze
la adamı niye linçlediniz ne güzel görmüş paylaşmış
Anlamayız ki sevgili dostum. Bizi ileriye götürmeyen şey yıllarca bu oldu. Ne fikirlerimize saygı duymayı öğrendik ne tercihlerimize ne de düşüncelerimize umarım bunların hepsini bir gün aşarız. Birbirimize, düşüncelerimize saygı ile eleştirir, sevgi ile benimseriz.. işte o zaman gelişeceğiz..

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
sanki herkes günahsız da faizden kaçıorsunuz. Şaka gibisiniz valla adam görmüş paylaşmış alan alır almayan yoluna bakar kral :D
yorumun çok saçma zaten günahsız değiliz diye içki kumara mı başlıyım şimdi

En İyi Cevap
3
Senin bende yiyebileceğin tek bir şey varda forumda söylemesi yasak şansına küs. Karışan birine karışmak doğal zaten ıq'un yaşından daha küçük.

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
Yararlı bir konu saçma sapan fikirleri olan insanlar yüzünden nereye sapmış.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Top Bottom