Neler Yeni

50 MBPS EVDE İNTERNET LAZIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Alim
1 sene 4 aydır vodafone dan kullanıyorum ama memnun değilim gerçekten çok fazla kesiliyor, ilgilenen yok, bakan yok, 50mbps aldığım halde eve 42mbps fln geliyor bu normal mi?
arada 7-9mbps fark olduğu oluyor, ne modemde ne altyapıda bir sorun yok- diğer internet sağlayıcılarında da bu kadar kesinti olur mu ?
taahüt 2 senelik olduğu için iptal ederken bayağı bir sorun yaşadım mahkemeye başvurdum falan, şuan iptal sürecindeyim kurtulmama günler kaldı...

kısacası taahüt olmayan max 100 tl aylık fiyatı olan, 50 mbps, kullanıcı yorumları iyi bir internet lazım. mümkünse sizin kullandığınız ve değerlerini bildiğiniz olursa daha iyi olur

nek1947

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Nebi ercel
50 mbps E kadar yazıyor normal o nereden alırsan al arada oynama var tahattut istemezsen turknet var ben kullanıyorum memnunum en son 95 TL di şuan bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Alim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
50 mbps E kadar yazıyor normal o nereden alırsan al arada oynama var tahattut istemezsen turknet var ben kullanıyorum memnunum en son 95 TL di şuan bilmiyorum
Türknetin bağlama sürecini, nasıl satın aldığını v.s kısaca anlatır mısın

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
1 sene 4 aydır vodafone dan kullanıyorum ama memnun değilim gerçekten çok fazla kesiliyor, ilgilenen yok, bakan yok, 50mbps aldığım halde eve 42mbps fln geliyor bu normal mi?
arada 7-9mbps fark olduğu oluyor, ne modemde ne altyapıda bir sorun yok- diğer internet sağlayıcılarında da bu kadar kesinti olur mu ?
taahüt 2 senelik olduğu için iptal ederken bayağı bir sorun yaşadım mahkemeye başvurdum falan, şuan iptal sürecindeyim kurtulmama günler kaldı...

kısacası taahüt olmayan max 100 TL aylık fiyatı olan, 50 mbps, kullanıcı yorumları iyi bir internet lazım. mümkünse sizin kullandığınız ve değerlerini bildiğiniz olursa daha iyi olur
sana tam vadedilen hızı veremezler düşüş yaşar 7-8 mbps bence normal benim altyapı vdsl bazen 50 bazen 60mbps alıyorum bazende 40 a falan düşüyor komşulardan olsa gerek büyük ihtimalle internet 75 lik paket

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Türknetin bağlama sürecini, nasıl satın aldığını v.s kısaca anlatır mısın
Bende türknet kullanıyorum.
Bir pazar akşamı aradım ve yaklaşık 10 15 dakika konuştuk. Bilgilerimizi alıp kayıt yaptılar ve bizden müsait olduğumuz günü istediler o güne randevu verildi. Salı günü sabah randevu aldık ve sabah 9.30 gibi gelip komple fiber hat çektiler. Modemi vs. Kurmuşlardı ve totalde 3 günde bağlandı. Eğer randevu için ertesi günü deseydik 1 günde bağlayacaklardı.
1000/1000 internete 100 tl veriyorum daha ne olsun diyeyim

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Furkan Demirtaş

kısacası taahüt olmayan max 100 TL aylık fiyatı olan, 50 mbps, kullanıcı yorumları iyi bir internet lazım. mümkünse sizin kullandığınız ve değerlerini bildiğiniz olursa daha iyi olur
Eğer mümkünse altyapın vs. varsa kesinlikle TürkNet tavsiye ederim memnunum

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
Bir pazar akşamı aradım ve yaklaşık 10 15 dakika konuştuk. Bilgilerimizi alıp kayıt yaptılar ve bizden müsait olduğumuz günü istediler o güne randevu verildi. Salı günü sabah randevu aldık ve sabah 9.30 gibi gelip komple fiber hat çektiler. Modemi vs. Kurmuşlardı ve totalde 3 günde bağlandı. Eğer randevu için ertesi günü deseydik 1 günde bağlayacaklardı.
1000/1000 internete 100 TL veriyorum daha ne olsun diyeyim
1000/1000 hat çektirebilirmiyiz bizde?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Alim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1000/1000 internete 100 TL veriyorum daha ne olsun diyeyim
fiber hat çekme ücreti v.s var mı? ve kablo çekmeden önce de 1000mbps mi alıyordun?
yani benim altyapım şuanda 50mbps kablo çekmelerini istesem fiber hat çekip 1000mbps yapıyorlar mı?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
fiber hat çekme ücreti v.s var mı? ve kablo çekmeden önce de 1000mbps mi alıyordun?
yani benim altyapım şuanda 50mbps kablo çekmelerini istesem fiber hat çekip 1000mbps yapıyorlar mı?
Fiber hat derken binanın kendi altyapısı vardı. Yani semtime yeni bir spor salonu ve kültür merkezi yapıldı bu sayede gigafiber altyapısı geldi benim dediğim hat binanın içinde ki kutudan eve çekilen hat.
Kablo çekmeden önce türk telekom ile aynı paraya 12 mbps alıyordum. Kapattırıp türknete geçtim.
Herhangi bir ücret alınmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000/1000 hat çektirebilirmiyiz bizde?
Altyapı sorgulama da çıkıyorsa bağlatabilirsin. Benim dediğim hat binadaki kutudan eve gelen hat

Top Bottom