Uygulamada nereden alınıyor, ben bulamıyorum. Bildirim de gelmiyor.kupon sadece sporx mobil uygulamasından mı alınabiliyo şuan, etkinlik düzenlendiği ilk 3 gün falan siteden alınıyodu
Uygulamada nereden alınıyor, ben bulamıyorum. Bildirim de gelmiyor.kupon sadece sporx mobil uygulamasından mı alınabiliyo şuan, etkinlik düzenlendiği ilk 3 gün falan siteden alınıyodu
Fazladan var ise sevabına verebilir insanlık ölmedi ya yani ben öyle düşünüyorumKimse neden versin ki hocam
şuan etkinlik yok 9 aralık 22:00 dan önce sürpriz bir saatte rastgele zamanda yapılacakUygulamada nereden alınıyor, ben bulamıyorum. Bildirim de gelmiyor.
3 gün boyunca 50₺ lik kod girdim ve doğum gününe özel 20tl de ekstradan verdi hesapta 10kr bakiye varmış, benden 90kr çıktı sadece.nası ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyide aynı hesaba sadece bi kere kod girilebiliyor onu nasıl yaptınız3 gün boyunca 50₺ lik kod girdim ve doğum gününe özel 20tl de ekstradan verdi hesapta 10kr bakiye varmış, benden 90kr çıktı sadece.
Hayır 3 kere giriliyoriyide aynı hesaba sadece bi kere kod girilebiliyor onu nasıl yaptınız
ben denediğimde olmadı bi triği falan mı varHayır 3 kere giriliyor
Günde 1 kere girme hakkı var.ben denediğimde olmadı bi triği falan mı var
tamamdır çok teşekkür ederim hocam iyi günlerGünde 1 kere girme hakkı var.