55pus hangi modeli hocam linkini atabilir misinizphilips 55pus arada iyi indirime giriyor. 23k civarına denk gelirse alınır.
Şimdi gördüm hocam sağolun Samsung düşünüyordum ondan da güzel bir kaç model atabilirmisiniz biliyorsanız![]()
Philips 55PUS8909 Ultra HD (4K) TV
Philips 55PUS8909 Ultra HD (4K) TV 55PUS8909/62 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Samsung bu segmentlerde iyi değil hocam.Şimdi gördüm hocam sağolun Samsung düşünüyordum ondan da güzel bir kaç model atabilirmisiniz biliyorsanız
https://www.n11.com/urun/samsung-55...MIxLey4ZHYjAMVkzsGAB0wYAB9EAQYASABEgJqNPD_BwE Hocam bu model nasıl Bütçemi max 35k ya çıkarabilirim ve bu bütçeye önerebilir misiniz? 30k yerine 35k bütçeyeSamsung bu segmentlerde iyi değil hocam.
Fiyatını haketmiyor hocam. Önerdiğimi alın.https://www.n11.com/urun/samsung-55...MIxLey4ZHYjAMVkzsGAB0wYAB9EAQYASABEgJqNPD_BwE Hocam bu model nasıl Bütçemi max 35k ya çıkarabilirim ve bu bütçeye önerebilir misiniz? 30k yerine 35k bütçeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuyu 1 hafta önce açmıştım bütçeyi biraz yükselttim yazmayı unutmuşum kusura bakmayın
Hocam o zaman 35 bin liralık bir televizyon önerbilirmisiniz almışken iyisini almak istiyorum. YouTube netflix Google gibi uygulamaların olmasını istiyorumŞahsen o paraya değmez ama illa samsung olacaksa bu olabilir.
Hocam o para oled olmayan bi televizyona verilmez. Editledim, fiyat yanlış yazmış. İlla daha iyi alacaksanız oled bakın.Hocam o zaman 35 bin liralık bir televizyon önerbilirmisiniz almışken iyisini almak istiyorum. YouTube netflix Google gibi uygulamaların olmasını istiyorum
Hocam oled bütçemi aşıyor qled mi almalıyım uhd mi bu bütçedeHocam o para oled olmayan bi televizyona verilmez. Editledim, fiyat yanlış yazmış. İlla daha iyi alacaksanız oled bakın.
Uhd, 4k anlamına geliyor hocamHocam oled bütçemi aşıyor qled mi almalıyım uhd mi bu bütçede
Gerek yok.Bide hocam televizyonlar hakkında pek bir bilgim yok kusura bakmayın sizde rahatsız ediyorum ek bir ses sistemi almam gerekecek mi