Gurkanpiro
80+ Platinum
hocam sahıbınden e yosso z11 alabılırsın xpg summoner mını almayın yay sesi var
Hocam kesin alınabilir mi peki. Bazen gümrük farkı yüksek çıkıyor. Amazon bu konuda mağdur eder mi bizigümrük sınırı 30 euro yani 1.098 tl yapıyor
Bir konu açtım hocam 0 ajazz ak820 ile ilgili. Bakma imkanınıx var mıhocam sahıbınden e yosso z11 alabılırsın xpg summoner mını almayın yay sesi var
21 agustosdan once gelıp gecer sıkıntı yasamassınHocam kesin alınabilir mi peki. Bazen gümrük farkı yüksek çıkıyor. Amazon bu konuda mağdur eder mi bizi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir konu açtım hocam 0 ajazz ak820 ile ilgili. Bakma imkanınıx var mı
İthalat ücretiyle bersber 1181 e geliyor hocam. Yani geçmez değil mi
Amazon temsilcisiyle görüştüm aynı şekilde o da geçer dedi. Geçmezse de tam ücret iadesi varmış. Sizce hangi switchi tercih edelim hocam sessiz olması için? Red mi yellow mu21 agustosdan once gelıp gecer sıkıntı yasamassın
10 gune felan getırıyor ama siz denemek istiyorsanız deneyinAmazon temsilcisiyle görüştüm aynı şekilde o da geçer dedi. Geçmezse de tam ücret iadesi varmış. Sizce hangi switchi tercih edelim hocam sessiz olması için? Red mi yellow mu
yellow daha sessiz hocamAmazon temsilcisiyle görüştüm aynı şekilde o da geçer dedi. Geçmezse de tam ücret iadesi varmış. Sizce hangi switchi tercih edelim hocam sessiz olması için? Red mi yellow mu
Hot swap speed yellow switch alıyoruz o zaman hocam sağolunyellow daha sessiz hocam
Gümrük işlemleri 5 gün öncesinden halledilir teslimatta dedi müşteri temsilcisi10 gune felan getırıyor ama siz denemek istiyorsanız deneyin
ürünün tam ismini rica edebilirmiyimHot swap speed yellow switch alıyoruz o zaman hocam sağolun
Gümrük işlemleri 5 gün öncesinden halledilir teslimatta dedi müşteri temsilcisi
ozaman oyleyse alınabılırHot swap speed yellow switch alıyoruz o zaman hocam sağolun
Gümrük işlemleri 5 gün öncesinden halledilir teslimatta dedi müşteri temsilcisi
İnsta indirimkaplanı diye bir kanal var orada yakın zamanda bir klavye paylaşmıştı oraya bakabilirsin.Öncelikle merhabalar iyi akşamlar. Numlock olursa önerdiklerinizde sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
https://amzn.eu/d/27HF7Gg black switchte varmış, hissiyat ve sessizlşk olarak tavsiyeniz ne olur hocamürünün tam ismini rica edebilirmiyim
Bu klavye de arkadaşımda var fena klavye değil değerlendirebilirsin.Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 920,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
black switch çok yumuşaktır ve sesi çok azdır bunun sayesindede gecikmesi diğer switchlere göre azdırhttps://amzn.eu/d/27HF7Gg black switchte varmış, hissiyat ve sessizlşk olarak tavsiyeniz ne olur hocam