crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
Dahası
Kafana eseni almalısın.çok teşekkür ediyorum o zaman 100r modelini almalıyım?
Kafana eseni almalısın.çok teşekkür ediyorum o zaman 100r modelini almalıyım?
görüntü olayı benim için çok önemli değil 100m yi alıp hemen takıp tek renk şeklinde kullanabileceksem sorun olmaz çünkü sırf renkler birbirine girsin diye 100 lira fazla veresim gelmiyor.. yanıtınız için çok teşekkürler.Kafana eseni almalısın.
![]()
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.539,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
öneri güzel ama 520 ye kapatmışken 650 veresim gelmezBu varken alınmaz bence.![]()
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
argb kasa aldık diyelim anakart b450m s2h anakarta bağlamadan argb olarak kullanabiliriz değil mi?Direkt önceden yazdığım şeyi kopyalıyorum buraya.
Alıntıyı görüntüle
Sırf ARGB desteklemiyor diye alınmayacak diye bir şey yok, hem anakart B450M S2H, ondaki CPU_LED girişi de 7 renk destekliyor ve efekt yok, sadece statik yanma var.
Ayrıca MAG FORGE 100M alırsa ve 7 renk olmasına rağmen yazılım ile kontrol etmek istiyorsa RGB splitter'ı alması gerek, MAG FORGE 100M ve MAG FORGE 101M'deki fanlar RGB ve kasadaki dahili RGB kontrolcünün anakart ile sync yapabilmesi için ayrı bir kablo yok, ama o kablo MAG FORGE 100R'ın kontrolcüsünde var.
Bunun fiyatı artmış, şimdi fark ettim. 100r almanız daha iyi olur o zaman.öneri güzel ama 520 ye kapatmışken 650 veresim gelmezçok sağolun yinede
Bunu yine atıyorum fanların rengini falan elleyemiyorsun. Ama daha iyi hava akışi vardır dediğim gibi.öneri güzel ama 520 ye kapatmışken 650 veresim gelmezçok sağolun yinede
darkflash aquaris