Neler Yeni

Yardım 500-600 TL BÜTÇE İLE HANGİ MOUSE ALINIR?

Farex

80+ Silver
Bütçe
550
2-3 yıl önce aliexpressten 70 tl ye mi o civarlarda bir rgb li 7200 dpi mouse almıştım geçen ay bozulmuştu mouse optiği okuyo fakat imleç hareket etmiyordu bende mouse u masaya sertçe vurunca hepten fonksiyonlar gitti ve artık mouse alma kararı aldım dayanıklı kolay bozulmayacak rgb li mouse önerilerinizi beklerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
2-3 yıl önce aliexpressten 70 TL ye mi o civarlarda bir rgb li 7200 dpi mouse almıştım geçen ay bozulmuştu mouse optiği okuyo fakat imleç hareket etmiyordu bende mouse u masaya sertçe vurunca hepten fonksiyonlar gitti ve artık mouse alma kararı aldım dayanıklı kolay bozulmayacak rgb li mouse önerilerinizi beklerim.
Steelseries rival 3 wireless

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
2-3 yıl önce aliexpressten 70 TL ye mi o civarlarda bir rgb li 7200 dpi mouse almıştım geçen ay bozulmuştu mouse optiği okuyo fakat imleç hareket etmiyordu bende mouse u masaya sertçe vurunca hepten fonksiyonlar gitti ve artık mouse alma kararı aldım dayanıklı kolay bozulmayacak rgb li mouse önerilerinizi beklerim.
Steelseries rival 3 wireless
O modelin şarjı çok çabuk bitiyor diye biliyorum eğer sizin için sorun olmazsa güzel mouse

Top Bottom