Yardım 500-600 tl klavye önerisi

Reaksiyon skoru
2
arkadaşım bende bu bütçeye klavye istedi fiyat aralığı düşük olduğu için aklıma pek klavye gelmedi ne önerirsiniz

arkadaşım bende bu bütçeye klavye istedi fiyat aralığı düşük olduğu için aklıma pek klavye gelmedi ne önerirsiniz
Butce en son kac olur hocam ayrica yuzde 60 klavye mi istiyorsunu tam boy mu?

Konuya çökmek gibi olmasın da bana da lazım 500 lira civarı mekanik klavye %60 olmasın ama

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
ama o özel karakterleri atayabiliyor muyuz hocam bağımsız konuyla ama :D
Ya bende su an ingilizce ve yuzde 60 klavye ile yaziyorum fakat o konu hakkinda net bir bilgim yok maalesef halen daha et isareti koyamiyorum onun bir olayi vardir illaki program ile falan hallediliyordur bence.
Post automatically merged:

Konuya çökmek gibi olmasın da bana da lazım 500 lira civarı mekanik klavye %60 olmasın ama
Yani daha iyi oneri icin konu acmaniz iyi olur fakat https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamenote-kb866l-kablolu-rgb-gaming-fiyati,1281262608.html bu oneriliyor ama yuzde 60 isterseniz guzel klavyeler var 600-700 e

Son düzenleme:
Ya bende su an ingilizce ve yuzde 60 klavye ile yaziyorum fakat o konu hakkinda net bir bilgim yok maalesef halen daha et isareti koyamiyorum onun bir olayi vardir illaki program ile falan hallediliyordur bence.
Post automatically merged:

Yani daha iyi oneri icin konu acmaniz iyi olur fakat https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamenote-kb866l-kablolu-rgb-gaming-fiyati,1281262608.html bu oneriliyor ama yuzde 60 isterseniz guzel klavyeler var 600-700 e
Konu açtım ama cevap gelmedi hiç

Membranlar hakkinda pek fikrim yok hocam akakceye girip butcenize gore guzel geleni secin yorumlarina bakin belki daha once konu acilmistir diye iste sectiginiz modeli google da aratarak alinir mi yazin o sekil bulursunuz yuksek ihtimalle.
tam boy daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri