ehasancan99
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
arkadaşım bende bu bütçeye klavye istedi fiyat aralığı düşük olduğu için aklıma pek klavye gelmedi ne önerirsiniz
Butce en son kac olur hocam ayrica yuzde 60 klavye mi istiyorsunu tam boy mu?arkadaşım bende bu bütçeye klavye istedi fiyat aralığı düşük olduğu için aklıma pek klavye gelmedi ne önerirsiniz
Yuzde 60 istemiyorsaniz mekanik bulamayiz bu fiyata.Konuya çökmek gibi olmasın da bana da lazım 500 lira civarı mekanik klavye %60 olmasın ama
%60 klavyelere tr dil desteği veya uyumlu keycap gelse çok iyi olur.Butce en son kac olur hocam ayrica yuzde 60 klavye mi istiyorsunu tam boy mu?
Evet de maalesef yuzde 60 klavyelerin hepsi ingilizce genelde.%60 klavyelere tr dil desteği veya uyumlu keycap gelse çok iyi olur.
ama o özel karakterleri atayabiliyor muyuz hocam bağımsız konuyla amaEvet de maalesef yuzde 60 klavyelerin hepsi ingilizce genelde.
Ya bende su an ingilizce ve yuzde 60 klavye ile yaziyorum fakat o konu hakkinda net bir bilgim yok maalesef halen daha et isareti koyamiyorum onun bir olayi vardir illaki program ile falan hallediliyordur bence.ama o özel karakterleri atayabiliyor muyuz hocam bağımsız konuyla ama![]()
Yani daha iyi oneri icin konu acmaniz iyi olur fakat https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamenote-kb866l-kablolu-rgb-gaming-fiyati,1281262608.html bu oneriliyor ama yuzde 60 isterseniz guzel klavyeler var 600-700 eKonuya çökmek gibi olmasın da bana da lazım 500 lira civarı mekanik klavye %60 olmasın ama
membranda olur ama membran kaliteli olsa iyi olurButce en son kac olur hocam ayrica yuzde 60 klavye mi istiyorsunu tam boy mu?
Hocam yüzde 60 isterseniz dierya dk61se bakınmembranda olur ama membran kaliteli olsa iyi olur
Konu açtım ama cevap gelmedi hiçYa bende su an ingilizce ve yuzde 60 klavye ile yaziyorum fakat o konu hakkinda net bir bilgim yok maalesef halen daha et isareti koyamiyorum onun bir olayi vardir illaki program ile falan hallediliyordur bence.
Post automatically merged:
Yani daha iyi oneri icin konu acmaniz iyi olur fakat https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamenote-kb866l-kablolu-rgb-gaming-fiyati,1281262608.html bu oneriliyor ama yuzde 60 isterseniz guzel klavyeler var 600-700 e
tam boy daha iyi olurHocam yüzde 60 isterseniz dierya dk61se bakın
Post automatically merged:
Membranlar hakkında pek bilgim yok
tam boy daha iyi olur