Thermal grizzly alın hocam yada cooler Master pro V210-20dk içinde alacağım mx4 buldum ama amazondan hepsiburada veya Trendyoldan almak istiyorum kaliteli alınca üzmüyecek sahte çıkma ihtimali olmayan önerilerinizi bekliyorum
link var mıThermal grizzly alın hocam yada cooler Master pro V2
Çok hocam yanında 3-5 bir şey daha alıcam çok tutuyor![]()
Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun gr fiyatı 146,36 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yazın alırız bunu şuan idarelik lazımparan biraz daha fazla olsa bunu al derdim![]()
Noctua NT-H2 10 gr Termal macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NT-H2 10 gr Termal macun gr fiyatı 91,99 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Noctua NT-H2 10 gr Termal macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
ilk attığımı alın o zaman farklı forumda önermişlerdilink var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok hocam yanında 3-5 bir şey daha alıcam çok tutuyor
Yazın alırız bunu şuan idarelik lazım
340a 4gr amazonda teknobiyotik var hocamAttığım sitelerde teknobiyotik satmıyor
Linke tıklayınca farklı bir satıcıya yönlendiriyor ondan yanaşmadım oraya340a 4gr amazonda teknobiyotik var hocam
Heh buldum sonunda sağolun hocam mx6 mı mx4 mü?340a 4gr amazonda teknobiyotik var hocam
Linke tıklayınca farklı bir satıcıya yönlendiriyor ondan yanaşmadım oraya
Ben mx4 kullandim hep gayet memnunum . Mx6 da iyi diyorlar ama bilmiyorumLinke tıklayınca farklı bir satıcıya yönlendiriyor ondan yanaşmadım oraya
Heh buldum sonunda sağolun hocam mx6 mı mx4 mü?