Neler Yeni

500-700k arası Aile arabası tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Baray Gündeşli
Maalesef babamın çok bütçesi yok 1.6,1.4 bagajı olan , birde ticari olmayan bir araç istiyoruz sizce ne almalıyız ?

H061

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Duman
Aynı bütçede fd6 Honda Civic bakıyorum ama temiz denk gelir mi bilmiyorum. Tabi herkesin kendi tercihi ama alternatif olarak Mitsubishi Lancer düşünüyorum.

Alioskii

80+ Bronze
Ticari olsa dacia dokker güzel bir tercih olurdu aslında 2021-22 model 1.5 bluehdi çok sağlam motor. Citroen c elyesse olabilir o civarlarda. Dacia sanderoda olabilir 1.0 turbo 21-22 model.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Baray Gündeşli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ticari olsa dacia dokker güzel bir tercih olurdu aslında 2021-22 model 1.5 bluehdi çok sağlam motor. Citroen c elyesse olabilir o civarlarda.
Citroenn olmaz hocam maalesef babam sevmiyor . Ticari olmamasının nedeni annemde binecek .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı bütçede fd6 Honda Civic bakıyorum ama temiz denk gelir mi bilmiyorum. Tabi herkesin kendi tercihi ama alternatif olarak Mitsubishi Lancer düşünüyorum.
Onu alamam annemde binecek :D

Alioskii

80+ Bronze
Citroenn olmaz hocam maalesef babam sevmiyor . Ticari olmamasının nedeni annemde binecek .
Anladım çok sorunsuz bir araç sizin açınızdan rahat olur diye dedim. Dacia sandero olabilir en azından yaşı geçmemiş araba olursa daha sorunsuz olur bu bütçelerde. Kadınlar içinde uygun bir araç bence.

Ama bana soracak olsan o paraya 2014 model 1.6 dizel bebek gibi bir Alfa Romeo Giulietta alırdım. Birde cam tavanlısını bulabilirsen tadından yenmez. Annende çok beğenicektir ama pederi ikna etmek zor :D Alfaya bakış açısı biraz farklı ülkede maalesef.

H061

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Duman

Onu alamam annemde binecek :D
Hee aile arabası farklı kadın arabası farklı 😅 yine japon kore den şaşmamanı tavsiye ederim. Baban zaten az çok biliyor gibi ona güven

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,102
Üyeler
171,309
Son üye
storm0
Top Bottom