Neler Yeni

500₺ bütçe ile 480gb lık ssd tavsiyesi

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
İncehesaptan alis veris yapmadan once sikayetleri okumani tavsiye ederim.
27 nisan saat 1.30 da (gece) sipariş verdiğim kulaklık 28 nisanda bulunduğum bölgeye geldi (kırklareli) (izmir çiğdemli den yola çıkmış diye gözüküyor ssd de o bölgeden kargoya verilirse büyük ihtimalle 2 güne elimde olur)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
GÖKHAN
27 nisan saat 1.30 da (gece) sipariş verdiğim kulaklık 28 nisanda bulunduğum bölgeye geldi (kırklareli) (izmir çiğdemli den yola çıkmış diye gözüküyor SSD de o bölgeden kargoya verilirse büyük ihtimalle 2 güne elimde olur)
İnsallah kardesim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her türlü BX500
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim adamlar yoğun.
Kargonuzu hazirladik ama kargo firmasi almiyor sacmaligina ne demeli peki ? Ben sistemimin tum parcalarini farkli saticilardan topladim 1 tanesi de cikip demedi kargo da kota var almiyorlar diye ve sikayetlere bakarsan sadece pandemi degil onceki donemlere de ait ayni sekilde kargoya urunlerin verilmemesi ile ilgili sikayet var ben burda sahsi tatmin icin yorum yapmadim zaman sikintisi olanlara bilgi veriyorum sende yanlis anlama ve bu "yogun" kelimesi adi altinda da trilyonlarin gunluk faiz uzerinden bankada çevrilmesi gibi oyunlara gelemiyorum sadece

Son düzenleme:

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
arkadaşlar tavsiyeleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim bütçe konusunda birkaç farklı durum gelişti o yüzden kingston a400 almaya karar verdim (+ olarak burada verdiğiniz bilgiler forumdaki diğer kişiler içinde referans olabilir bu bilgilenmeyi sağladığınız için ayrıca da teşekkür ederim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,853
Üyeler
163,228
Son üye
oğuz10701
Top Bottom