Neler Yeni

Öneri 500 GB M2 SSD ÖNERİSİ

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Bütçe
1200
Merhabalar laptopumdaki depolama yeterli olmamaya başladı. Bir adet daha M2 SSD yuvası var. 500 GB civarı SSD önerir misiniz? Alacağım site taksitli olursa benim için daha uygun olur. Bütçe 1200₺ DRAM olması şart değil. Bu fiyata DRAM'li bulunmaz muhtemelen zaten.

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptoptaki SSD modeli hakkında bilginiz var mı?
Laptop huawei matebook d16. Temizliğini yapmak için açtığımda çin bir marka ssd takılıydı hiç duymadım ismini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...p0kJpqP3jrQoOVkii4SlRRVQ3uw_Ds2AaAg36EALw_wcB

bu nasıldır iş görür mü ?
Depolama amaçlı kullanacağım içindeki SSD'nin hızı yeterli.

veya bu?

MoonWalk

80+ Silver
Laptop huawei matebook d16. Temizliğini yapmak için açtığımda çin bir marka ssd takılıydı hiç duymadım ismini.
CrystalDiskInfo ile öğrenilebilir gibi aslında, maksat DRAM olup olmadığını öğrenmek, buna göre ürün değişebilir. Tam olarak modeli nedir laptopun? MateBook'larda 2. SSD slotu olduğunu pek görmedim. Bütçenin az üstünde ancak SN580 veya SN5000 modeline bakılabilir. Exceria G2 de iyidir. Laptoplarda daha sıcak çalışabiliyor, çok yüksek olmadığı sürece sorun oluşturmaz.

MoonWalk

80+ Silver

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...p0kJpqP3jrQoOVkii4SlRRVQ3uw_Ds2AaAg36EALw_wcB

bu nasıldır iş görür mü ?
Depolama amaçlı kullanacağım içindeki SSD'nin hızı yeterli.

veya bu?
İkisi arasından SN740 tercih edilebilir hatta SN740 direkt tercih edilebilir ancak satıcı önemli, bazı satıcıların çıkma veya 2. el ürün sattıklarına dair yorumlar var. Satıcı güvenilirse SN740 alınabilir, diğerlerine göre de daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,523
Üyeler
172,687
Son üye
Arda9372
Top Bottom