salihyaman
80+
değiştirdim işte linki bi öncesinde bu vardı https://www.hepsiburada.com/goodram...-sata-iii-p-HBCV0000749VET?magaza=Hepsiburadahala sandisk ssd plus diyor
değiştirdim işte linki bi öncesinde bu vardı https://www.hepsiburada.com/goodram...-sata-iii-p-HBCV0000749VET?magaza=Hepsiburadahala sandisk ssd plus diyor
kafam karıştı sandisk ssd plus kötü ssd almadeğiştirdim işte linki bi öncesinde bu vardı https://www.hepsiburada.com/goodram...-sata-iii-p-HBCV0000749VET?magaza=Hepsiburada
yazılan onca iyi yorum puan soru cevaplara bakarak aldım , o kadar kötümü yakafam karıştı sandisk ssd plus kötü ssd alma
cx400 iyi diyorlar alabilirsin
onlara bakma sen forumlara bak, onların çoğu kaç okuyup yazdığını bile bilmiyor. fiyatı çok iyi olsa alınır diycem de 150 daha koyup adam akıllı ssd alabiliyorsunyazılan onca iyi yorum puan soru cevaplara bakarak aldım , o kadar kötümü ya![]()
kingstonda kronik diyorlar. şimdi crucial bx500 mü alayım kioxia mı?Onun da özellikleri sonradan değişti ve o da kötü hâle geldi. Team CX2 modelini de almanızı önermem, onun da durumu şaibeli.
Her model kısa sürede sorun çıkartabilir (kalite vadeden veya kaliteli olanlar daha düşük ihtimale sahip) veya çok uzun süre kullanılabilir de ancak buradaki asıl nokta en az kusurluyu bulabilmek. Eğer ki iki ayrı ürünü de kronik sorunsuz olarak ele alırsanız ve kalitesiz olanın daha kısa süre kullanılabileceğini hesaba katarsanız aradaki fark daha iyi anlaşılacaktır.
Sandisk SSD Plus yazıldığı gibi sorunlu olan bir model. Markaya değil de modele bakmak daha iyi olur çoğu zaman. Kioxia Exceria SATA için sağlığından bahsedilir; bazı kişilerde daha hızlı düşebiliyor ancak büyük bir sorun oluşturmaz. Crucial BX500'ün bahsedilen ve olan sıcaklık sorunu var, iç bileşeni de diğerlerinden çok farklı değil hatta kötü olanı de gelebilir. PNY CS900'ün sonradan kalitesi değişti, önceden kaliteliyken düşük kaliteye sahip bir hâle getirdiler ve alınmaması daha iyi olur bu yüzden. WD Blue SA510 da daha pahalı Goodram CX400 gibi bir nevi, yani aynı diski alırsınız ancak WD olmuş olur o kadar. Team CX2 de yine iç bileşen kalitesi kötü olan modellerden. Kioxia Exceria SATA veya Goodram CX400 almanız daha iyi olur. Şahsen daha sorunsuz bir deneyim yaşatacağını düşündüğümden Goodram CX400 mantıklı gelen seçenek. Akılda kaldıysa da Kioxia Exceria SATA alınabilir.kafam karıştı sandisk ssd plus kötü ssd alma
cx400 iyi diyorlar alabilirsin
ısı benim için sorun olacağını sanmıyorum kasam havadar bi kasa ve sata ssd yuvası fanların hemen yanında bx500 sorun yatarmaz diye düşünüyorum.Sandisk SSD Plus yazıldığı gibi sorunlu olan bir model. Markaya değil de modele bakmak daha iyi olur çoğu zaman. Kioxia Exceria SATA için sağlığından bahsedilir; bazı kişilerde daha hızlı düşebiliyor ancak büyük bir sorun oluşturmaz. Crucial BX500'ün bahsedilen ve olan sıcaklık sorunu var, iç bileşeni de diğerlerinden çok farklı değil hatta kötü olanı de gelebilir. PNY CS900'ün sonradan kalitesi değişti, önceden kaliteliyken düşük kaliteye sahip bir hâle getirdiler ve alınmaması daha iyi olur bu yüzden. WD Blue SA510 da daha pahalı Goodram CX400 gibi bir nevi, yani aynı diski alırsınız ancak WD olmuş olur o kadar. Team CX2 de yine iç bileşen kalitesi kötü olan modellerden. Kioxia Exceria SATA veya Goodram CX400 almanız daha iyi olur. Şahsen daha sorunsuz bir deneyim yaşatacağını düşündüğümden Goodram CX400 mantıklı gelen seçenek. Akılda kaldıysa da Kioxia Exceria SATA alınabilir.
bak biri daha taş attıSandisk SSD Plus yazıldığı gibi sorunlu olan bir model. Markaya değil de modele bakmak daha iyi olur çoğu zaman. Kioxia Exceria SATA için sağlığından bahsedilir; bazı kişilerde daha hızlı düşebiliyor ancak büyük bir sorun oluşturmaz. Crucial BX500'ün bahsedilen ve olan sıcaklık sorunu var, iç bileşeni de diğerlerinden çok farklı değil hatta kötü olanı de gelebilir. PNY CS900'ün sonradan kalitesi değişti, önceden kaliteliyken düşük kaliteye sahip bir hâle getirdiler ve alınmaması daha iyi olur bu yüzden. WD Blue SA510 da daha pahalı Goodram CX400 gibi bir nevi, yani aynı diski alırsınız ancak WD olmuş olur o kadar. Team CX2 de yine iç bileşen kalitesi kötü olan modellerden. Kioxia Exceria SATA veya Goodram CX400 almanız daha iyi olur. Şahsen daha sorunsuz bir deneyim yaşatacağını düşündüğümden Goodram CX400 mantıklı gelen seçenek. Akılda kaldıysa da Kioxia Exceria SATA alınabilir.
''bx500 alınır mı'' diye arattığınızda çıkan 3. sonuca tıklarsanız daha iyi fikir verecektir o konu BX500 hakkında. SA510'da da DRAM bulunmuyor ve yazıldığı gibi; daha pahalı CX400 bir nevi.ısı benim için sorun olacağını sanmıyorum kasam havadar bi kasa ve sata ssd yuvası fanların hemen yanında bx500 sorun yatarmaz diye düşünüyorum.
wd blue dramli ve parasına değecek bi modelse alabilirim
kioxia sağlığı çabuk düşüyorsa hemen uzaklaşacağım uzun ömürlü olmasını istiyorum![]()
CX400 alınabilir.bak biri daha taş attı, reis; senden ricam sata kablolu ssd yeri olmayan pcye takılacak bir sata ssd öner max 1k olsun
team groupa o kadar para vermek istemiyorum. kingstonla kioxia arasında kalmıştım kioxia alacağım herhalde''bx500 alınır mı'' diye arattığınızda çıkan 3. sonuca tıklarsanız daha iyi fikir verecektir o konu BX500 hakkında. SA510'da da DRAM bulunmuyor ve yazıldığı gibi; daha pahalı CX400 bir nevi.
CX400 alınabilir.
SSD Plus modeli de BX500 gibi düşünülebilir bu arada. O konuya baktıysanız aynılarını bu modelde de yaşama ihtimaliniz yüksek. Şu an, bu bütçeler için Exceria SATA kötü değildir.team groupa o kadar para vermek istemiyorum. kingstonla kioxia arasında kalmıştım kioxia alacağım herhalde