crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
Dahası
O anakarttaki ses çipi çok giriş sınıfAsus prime a320 m-f kötü dimi?
ALC 887 var.
O anakarttaki ses çipi çok giriş sınıfAsus prime a320 m-f kötü dimi?
asus b450m dragon var hocam bende onunki nasıl fikriniz var mı acaba ?O anakarttaki ses çipi çok giriş sınıf.
ALC 887 var.
ALC 887 dediğim ses kodeği.Yapma be hocam bu arada alc 887 dediğiniz ne bu konulardan biraz uzağımda![]()
Onda da ALC 887 var. Giriş seviye bir ses kodeği.asus b450m dragon var hocam bende onunki nasıl fikriniz var mı acaba ?
kesinlikle james donkey008 almalısın o ses kalitesi seni o kadar tatmin edecekki . gerçek bir fp uzmanı olan bi marka zaten bence sende almalısın ben f1 hayranıyım ve bu marka nerdeyse çoğu f1 takımının kulaklıklarını üretiyor türkiye ekonomisini daha tam anlamıyla yakalayamamışken fiyatlarda düşükken kesinlikle tercih etmelisin modeli hoşuna gitmediyse James Donkey in diğer oyunc kulaklıklarını d önerebilirim500 liraya kulaklık önerir misiniz çok arada kaldım şuanda hs50 pro ve drop plus düşünüyorum sizinde fikirleriniz varsa lütfen paylaşın
Bidaha rahatsız edicem ama bu ses kodeğini ben alcak mıyım yükleyecek miyim ben bu şeylerden zerre anlamam dediğim gibiALC 887 dediğim ses kodeği.
Onda da ALC 887 var. Giriş seviye bir ses kodeği.
"Ben alcak mıyım" derken?Bidaha rahatsız edicem ama bu ses kodeğini ben alcak mıyım yükleyecek miyim ben bu şeylerden zerre anlamam dediğim gibi![]()
anladım şimdi dediğim gibi ben zerre anlamam bu işten rahatsız ettiysem affola hs 50 pro alırsam yine de ses felan kasabilirim dimi yoksa para biriktirip ses kartlı bi kulaklık almamı mı önerirsiniz şimdiden teşekkürler"Ben alcak mıyım" derken?
Anlamadım cidden.
Anakartın dahili ses çözümü o. Ekstra eklenen bir şey değil.