500 mbps internet bilgisayarda 100 u gecmiyor.

hawk

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba dun turk telekom fiber hizini 100 deb 500 e cikarttik. Evde iki tane bilgisayar var ikiside hiz testinde 100 u gecemiyor. Cep telefonlarimiz ise tam hiz veriyor. Pc ler wifi adaptor ile bagli.Biriisnde zyxell nwd6602 var teknik ozellikleri 867mbit hiz destekliyor diyor. Diger pc de bu meshur iki antenli wifi adaptoru var ac 1200 neden bu sekilde olur?

Dostum merhaba aynı sorun bendede mevcut lakin cözüm şu sekilde aslında modemden mi kaynaklı yoksa paketmi öyle tam anlamış değilim . Aynı sorun yüzunden türk telekomu aramıştım hallettiler ama 1 pc cihazı 1000 alıyor diğeri 100 ü geçmiyor ama wifilerde alabildiği kadar alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelen türk telekomaki arkadaş modemin herhangi bir portundan 1000 veya pametin neyse seninki 500 tek bir bilgisayara verdiğini söyledi , ama santralde çalışan bir abiyle bi muhabbet ederken sormuştum bu konuyu o ise paketler oyle sadece bir bilgisayara veriyor demişti ama saçma i zaman telefinlarda yani wifi üzerinden internet ala cihazlarda 100 mbgt i gecmemesi lazim bana modem gibi geliyor

Upload butun cihazlarda 50 mgbt ama başka saha çalışanlarla muhabbet ettiğimde öyle bişey olmaması 2 cihazında öyle olması lazım dedi

Bu arada sen türk telekomu arayacaksın bi ayar yapıyorlar ondan sonra düzeliyor ama dediğim gibi 1 bilgisayar ayar yaptık tan sonra pclerdeki kabloları çıkarmayin ve bazen ayar gidebiliyor ne hikmetse bilgisayarı resetleyince 2 keren başıma gelmişti düzelmişti ama çogunlukla ayarla düzeliyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: hawk
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,772
Üyeler
184,496
Son üye