sehinsahakahs
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
SSD arıyorum 500 tl altı en az 480 gb kaliteli bir ssd önerir misiniz?
sıkıntı yaşayan duymadım yaşayan varsa söyleyebilir.
duymadım. ama 519a trendyolda var. trendyolu biliyorsunuzdur muhtemel.W
ebdenal güvenilir midir?
duymadım. ama 519a trendyolda var. trendyolu biliyorsunuzdur muhtemel.
gigabyte bilmiyorsunuz anlaşılan. kaliteli markadır. asus msi gibi bir markadır kendisi.O kadar vereceğime ona biraz daha biriktirip samsung alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu iyi midir?
![]()
Sandisk SSD Plus 480 GB (SDSSDA-480G-G26) SSD
Sandisk SSD Plus SSD SDSSDA-480G-G26 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Gigabyte bilmiyorsunuz anlaşılan. kaliteli markadır. asus msi gibi bir markadır kendisi.
hayır alınmazO kadar vereceğime ona biraz daha biriktirip samsung alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu iyi midir?
![]()
Sandisk SSD Plus 480 GB (SDSSDA-480G-G26) SSD
Sandisk SSD Plus SSD SDSSDA-480G-G26 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
500gbları 600den aşağı yokBiliyorum Gigabyte ama samsung var 60 70 TL daha fazlasına.
daha mantıklı olur senin için89 TL daha veririm samsung alırım işte Gigabyte 520 samsung 609
![]()
Harddisk (HDD, SSD, SSHD) Fiyatları - GittiGidiyor
En ucuz Harddisk (HDD, SSD, SSHD) fiyatlarını, harddisk marka ve modellerini inceleyerek GittiGidiyor'dan bir tık'la kolayca satın alabilirsiniz.www.gittigidiyor.com
WD Green, 480GB, Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS480G2G0A : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD Green, 480GB, Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS480G2G0A : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Adata SU800 512GB 560/520MB/s SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Adata SU800 512GB 560/520MB/s SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr