laptop soğutucuların garip bir problemi varÇıkardığı ses düzeyi önemli değil, kaliteli bir şey arıyorum.
Soğutucular ise yaramıyor bende yaramadı omen15 cihazıma zalman ns2000 aldım işlemedi ama genede alcam dersen ns2000 alabilirsin şu anda fiyatını bilmiyorum ben alırken 450liryadiÇıkardığı ses düzeyi önemli değil, kaliteli bir şey arıyorum.
onlar işe yaramazSoğutucular ise yaramıyor bende yaramadı omen15 cihazıma zalman ns2000 aldım işlemedi ama genede alcam dersen ns2000 alabilirsin şu anda fiyatını bilmiyorum ben alırken 450liryadi
şuan aktif olarak Deepcool X6 multicore kullanıyorum yanına da mini usb fanÇıkardığı ses düzeyi önemli değil, kaliteli bir şey arıyorum.
Zalman mı ise yaramazonlar işe yaramaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan aktif olarak Deepcool X6 multicore kullanıyorum yanına da mini usb fan
memnunum
Açıkçası ben de çok alma taraftarı değildim ama çok uzun bir süredir ağır oyunlarda aşırı ısınmadan dolayı bilgisayar kendini kitliyor ve bilgisayarı ne kadar temizlesem de aynı sorunu tekrar yaşadığım için tek çözüm bu gibi geliyor. Laptopun da sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu problemi yaşayan çok fazla laptop kullanıcısı var diye biliyorum.Soğutucular ise yaramıyor bende yaramadı omen15 cihazıma zalman ns2000 aldım işlemedi ama genede alcam dersen ns2000 alabilirsin şu anda fiyatını bilmiyorum ben alırken 450liryadi
kitlenmeden kastım donmak değil, kendini kapatıyor.Açıkçası ben de çok alma taraftarı değildim ama çok uzun bir süredir ağır oyunlarda aşırı ısınmadan dolayı bilgisayar kendini kitliyor ve bilgisayarı ne kadar temizlesem de aynı sorunu tekrar yaşadığım için tek çözüm bu gibi geliyor. Laptopun da sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu problemi yaşayan çok fazla laptop kullanıcısı var diye biliyorum.
Valla bende problem hiç olmadı valhalla rdr2 de falan sıkıntım yok fanları max a alsam 90ustune azıcık çıkıyor ama ben Ryzen controller ile 85 e sabitliyorum performans kaybı da yaşamıyorum serin serin oynuyorumAçıkçası ben de çok alma taraftarı değildim ama çok uzun bir süredir ağır oyunlarda aşırı ısınmadan dolayı bilgisayar kendini kitliyor ve bilgisayarı ne kadar temizlesem de aynı sorunu tekrar yaşadığım için tek çözüm bu gibi geliyor. Laptopun da sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu problemi yaşayan çok fazla laptop kullanıcısı var diye biliyorum.
kitlenmeden kastım donmak değil, kendini kapatıyor.
bence şartAçıkçası ben de çok alma taraftarı değildim ama çok uzun bir süredir ağır oyunlarda aşırı ısınmadan dolayı bilgisayar kendini kitliyor ve bilgisayarı ne kadar temizlesem de aynı sorunu tekrar yaşadığım için tek çözüm bu gibi geliyor. Laptopun da sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu problemi yaşayan çok fazla laptop kullanıcısı var diye biliyorum.
kitlenmeden kastım donmak değil, kendini kapatıyor.
bir tane 200mm 650rpm fan mı daha iyi yoksa 2 tane 140 2 tane 100 mü 1200rpm ?Zalman mı ise yaramaz
İkinci daha iyibence şart
bir tane 200mm 650rpm fan mı daha iyi yoksa 2 tane 140 2 tane 100 mü 1200rpm ?